Ce au păţit două turiste din Spania, la Bucureşti, de Anul Nou: „Ne-am culcat cu cuțitele pe noptieră”

157

Două turiste din Spania au călătorit la București pentru a petrece sfârșitul anului și au avut o surpriză terifiantă când au deschis una dintre ușile casei pe care au închiriat-o. Videoclipul cu ceea ce au văzut acolo a devenit viral pe internet.

Cele două turiste din Spania au închiriat un apartament în Capitală și au publicat un clip video pe TikTok în care fac turul casei, potrivit La Nacion.

Videoclipul, numit “Te duci în București și asta se întâmplă”, care are doar 32 de secunde a devenit viral și a strâns sute de comentarii din partea utilizatorilor rețelei de socializare care au fost la fel de șocați de descoperire.

La un moment dat cele două fete deschid o ușă, iar acolo era o scară veche care face legătura cu alte apartamente dezafectate din același bloc.

Ce naiba? E înfricoșător, o să pun dulapul aici”, a afirmat una dintre turiste după ce a constatat că ușa nu poate fi încuiată.

Ulterior, turistele au primit lămuriri cu privire la acea scară.

Concluzie, suntem în viață, totul este grozav. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar câteva gazometre, că nu trebuie să ne fie frică.

Dar noi, pentru orice eventualitate, ne-am culcat cu cuțitele pe noptieră și am pus un dulap ca să blocheze ușa“.