Dana Nălbaru a vorbit despre noul lor refugiu, pe care soția lui Dragoș Bucur îl numește „locul unde petrec mult timp împreună”

124

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au ales să își ridice o casă la țară, în satul Moșteni-Greci, din județul Argeș. Prin intermediul conturilor lor de Instagram, aceștia au împărtășit cu fanii imagini ale noii locuințe de familie și a activităților pe care le desfășoară acolo.

Într-un vlog recent postat pe platforma YouTube, Dragoș Bucur a dezvăluit că și el și-a construit o casă la țară. Acesta a împărtășit sentimentele legate de dorința de a găsi un refugiu liniștit pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a oferi copiilor săi un mediu sigur pentru joacă.

Dana Nălbaru a prezentat cu mândrie casa de la țară și activitățile desfășurate acolo pe Instagram. Aceasta a menționat că, casa lor este gata și că petrec mult timp acolo. Au o livadă cu multe fructe, iar Dana a făcut pentru prima dată gem de prune, cu ajutorul vecinei lor, doamna Ina.

Au avut și ajutoare din partea unor prieteni, cum ar fi domnul Dan, care a făcut focul, și Anda Filip, care i-a pregătit o cafea. Viața lor la țară este una plină de bucurie alături de familie și prieteni, savurând fructe proaspete din propria livadă.

Viața la țară este completă, și ne bucurăm de mult timp petrecut aici. Grădina noastră este plină de fructe, iar în acest an am încercat să fac gem de prune pentru prima dată.

Cu toate acestea, soiul nostru de prune nu este ideal pentru acest scop, așa că am fost norocoși că doamna Ina, vecina noastră, ne-a dăruit un coș plin cu prune mari și suculente. Ca mulțumire, vom oferi mere în schimb, deoarece avem o recoltă bogată de mere în acest an.

În plus, suntem recunoscători pentru ajutorul pe care l-am primit. Domnul Dan s-a ocupat de foc, eu am amestecat din când în când în tuciul plin cu prune, iar Anda Filip ne-a pregătit o cafea delicioasă. Viața este frumoasă atunci când o trăiești alături de familie, prieteni și, desigur, fructe proaspete din livadă.” – a scris artista.

În imaginile postate online, Dana Nălbaru este surprinsă pe prispa casei, iar sufrageria lor are o sobă, creând un aer rustic. Dragoș Bucur nu lipsește din peisaj, fiind prezent în fotografii conducând un tractor și spărgând lemne la bustul gol.

De asemenea, Dragoș Bucur se pregătește să revină la PRO TV cu emisiunea „Visuri la cheie”, alături de colegii săi Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Oana Boghiu, pentru cel de-al zecelea sezon al show-ului. Aceștia se angajează să aducă emoție și să construiască speranțe pentru familiile care au nevoie.

Cu pasiune construim visuri pentru viitor și ne străduim să evoluăm mereu, depășindu-ne pe noi înșine în fiecare sezon. În decursul anilor, descoperim familii deosebite, care ne ating sufletul în moduri unice.

Indiferent de cât de tari suntem, poveștile familiilor ne sensibilizează profund. Impresionează cât de strânși rămân în ciuda greutăților vieții.

Noi, echipa Visuri la cheie, ne dorim să devenim o sursă de inspirație pentru toți cei care ne urmăresc, pentru că suntem convinși că există încă oameni cu inimi bune”.

Echipa „Visuri la cheie” dorește să inspire speranță și să demonstreze că există oameni buni în lume, având în vedere poveștile familiilor cu care intră în contact, fiecare dintre ele fiind unice și emoționante.