Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică imaginea cu viitorul bebeluș: „Să-i dea Dumnezeu noroc”

437

După ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima imagine cu viitorul său copil și al Corinei Caciuc, Anamaria Prodan a reacționat. Ce spune impresara despre al treilea fiu al antrenorului.

Laurențiu Reghecampf și-a dus relația pe care o are cu tânăra Corina Caciuc la un alt nivel, după ce a publicat un video cu bebelușul lor nenăscut încă, din timpul ultimei ecografii.

Imaginile cu cel de-al treilea băiat al antrenorului au ajuns virale și au fost văzute și de Anamaria Prodan, femeia pe care acesta a lăsat-o pentru actuala parteneră.

Anamaria Prodan, reacție după imaginile cu viitorul copil al lui Reghecampf

În cauză, după ce tatăl fiului ei s-a lăudat, mândru nevoie mare, cu noua sa familie, Anamaria Prodan a avut și ea un mesaj pentru viitorul frate vitreg al lui Bebeto.

Impresara spune că nu îi dorește copilului decât ceea ce vrea și pentru fiicele și fiul ei, adică tot ce e mai bun, pentru că micuțul, declară ea, nu este vinovat pentru faptele tatălui său.

„Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei îi doresc și copilului lui Laurențiu. El nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Impresara, cuvinte dure la adresa fostului partener

Însă, declarațiile ei au continuat, de această dată, cu o completare mai acidă în ceea ce-l privește pe cel care cândva era „Soarele” ei.

Anamaria Prodan a subliniat faptul că nici ea și nici copiii ei nu au nimic împotriva Corinei Caciuc și a copilului pe care-l poartă în pântec, însă nu aceeași regulă se aplică și în cazul antrenorului.

Fiica Ionelei Prodan spune că iubirea cu care se laudă acum Laurențiu Reghecampf va deveni istorie atunci când în calea acestuia va apărea o altă femeie.

Prodanca este de părere că apariția unei femei mai bogate în calea antrenorului de la Craiova va fi, căci istoria se repetă, subliniază ea, motivul despărțirii de tânăra de 29 de ani.

Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf.

Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă”, a completat impresara.

Nunta, pare, momentan, undeva… în depărtare. „Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas”, explică Corina.

Iar când vine vorba despre bârfele care se iscă, în fiecare moment, în jurul lor, Corina este fermă în a le demonta și susține că nu o interesează dacă este invidiată de alte tinere femei din România:

Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”. Dar, nici nu pare dispusă să tolereze la infinit vorbele care o defăimează:

Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Nu voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, precizează superba brunetă. „Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!”, o completează hotărât Laurențiu.