Prima imagine cu băiețelul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Antrenorul Craiovei a publicat un video superb

413

Laurențiu Reghecampf se laudă cu prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei Caciuc. Antrenorul de la Craiova a făcut public un video superb de la ultima ecografie a iubitei sale.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor. În doar câteva luni vor deveni părinții unui băiețel pentru care-și doresc să clădească o familie de excepție.

Tânăra de 29 de ani urmează să aducă pe lume primul ei copil în luna mai, însă până atunci se concentrează pe perioada de graviditate și îi acordă bebelușului toată atenția.

Laurențiu Reghecampf, video cu cel de-al treilea fiu al său

Lucru de la care nu se abate nici Laurențiu Reghecampf. Pe lângă rolul de antrenor, Reghe este un tată foarte implicat, recent fiind alături de partenera sa la ecografie periodică recomandată de medic.

Moment pe care antrenorul de la Craiova l-a imortalizat, nerăbdător să își cunoască cel de-al treilea băiat. Iar imaginile cu viitorul bebeluș Reghecampf au ajuns virale, după ce chiar tatăl le-a publicat în mediul online, declarând că a avut parte de o duminică foarte fericită, care i-a dat putere să meargă mai departe plin de entuziasm.

Să fie sănătos”, „Felicitări din toată inima”, „Să fiți fericiți”, „Doamne ajută să fie bine bebelușul și mămica lui”, „Să vă aducă numai fericire”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care fac parte din comunitatea online a antrenorului, care au apreciat imaginile cu bebelușul încă nenăscut.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, un cuplu fericit

La începutul acestei luni, într-un interviu viitorii părinți au vorbit deschis despre relația de iubire pe care o trăiesc.

Laurențiu și Corina se declară de învins după toate prin care au trecut, fapt pentru care fostul partener al impresarei spune clar și răspicat că acum este un bărbat împlinit, care iubește și care este iubit în aceeași măsură.

Motiv pentru care, împreună cu tânăra sa parteneră, este sigur că va pune bazele unei familii în care să domnească liniștea, pacea, împlinirea și iubirea.

Simt că sunt iubit

Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! N-aș schimba absolut nimic. Considerăm că amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!”, a explicat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În replică, iubita antrenorului se declară o femeie extrem de norocoasă, nerăbdătoare să își cunoască primul copil, pentru care se roagă să vină pe lume sănătos.

Faptul că alături de Laurențiu Reghecampf va deveni mamă nu poate decât să o bucure și să o facă să considere că ceea ce trăiește acum este o minune venită de la Dumnezeu.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți”, a venit și completarea Corinei Caciuc.

Anamaria Prodan a folosit un limbaj suburban, plin de jigniri, la adresa lui Reghecampf, căruia îi reproșează relația extraconjugală pe care o are cu Corina Caciuc:

Nu știi să faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod!» (…) El a mai avut scăpări, se târa, se rostogolea ca o râmă.

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct în picaj! Mai sunt alți antrenori care și-au bătut joc de viața lor.

(…) Eu recunosc, i-am spus direct. «Mă, fi-ți-ar mă-ta a dracu’, să ajungi așa, ultima scursură?».

Nevastă-ta, Anamaria Prodan, îți face cadou un Ferrari sau nu știu ce ceas, că aveai tigaie la mână. Te duce la operă, îți deschide orizontul, te urcă pe Everest. Când să pui steagul, ce faci, cumetre? Aluneci și cazi pe spate, cazi în cap?! (…) Dementule, tâmpitule, penibilule!”, a spus Anamaria Prodan.

N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el Îl sunam și-i spuneam: «Prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna». Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf?”