Viorel și Violeta, soții găsiți morți la Gura Portiței, au fost înmormântați. Au lăsat trei fete în urmă: ”Mamă, tată, cui ne-ați lăsat?” Detalii cutremurătoare

3960

O tragedie cumplită a îndoliat o comună din județul Iași, iar trei fete au rămas orfane de ambii părinți.

Viorel și Violeta Burduhosu, soții găsiți decedați la Gura Portiței, au fost înmormântați astăzi la biserica din localitatea Stroești (Iași). Întreaga familie este îndurerată, nimeni nu își poate imagina cum de s-a putut ajunge la o asemenea tragedie. Trei fete, Maria, Nicoleta și Mihaela, au rămas orfane.

Una dintre fiice a postat un mesaj sfâșietor: ”Mamă, tată, cui ne-ați lăsat?”

Vecinii care i-au cunoscut pe cei doi soți nu se așteptau niciodată la așa ceva. ”Mie nu îmi vine a crede, eram prieteni cu ei. Îi cunosc de mult timp, nu are cum să se întâmple aşa ceva.

Au trei copii împreună, aceştia sunt plecaţi în străinătate. Am vorbit cu una dintre ele zilele trecute, atunci când poliţiştii o căutau pe mama ei. Credeau că s-a înecat şi ea. Fata ei spera să o găsească pentru a o înmormânta”, a declarat un localnic, conform ziaruldeiași.ro.

Cei doi se aflau într-o unitate de cazare și trebuiau să părăsească locația duminică la prânz. În dimineața acelei zile, cadavrul bărbatului a fost descoperit pe plajă, în timp ce autoritățile, inclusiv polițiștii și echipele de salvare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au identificat corpul femeii la aproximativ două kilometri distanță de complex.

Conform declarațiilor unui membru al familiei, se pare că Viorel era implicat în acte de violență repetate împotriva femeii care îi dăduse naștere la trei copii.

Cuplul se afla într-o serie de confruntări, unele dintre ele legate de aspecte financiare, iar surse sugerează că bărbatul ar fi fost supus chiar unei internări în cadrul instituției Socola. Cu toate acestea, informațiile cu privire la această internare nu au fost încă confirmate de către personalul medical de acolo.

Viorel ar fi planificat cu atenție uciderea soției sale

Cuplul căsătorit avea reședința în comuna Todirești și împreună crescuseră trei fiice. Una dintre ele se stabilise în Anglia după căsătorie, alta planuia să se căsătorească în anul următor, iar cea mai mică se afla încă sub acoperișul familial, conform informațiilor furnizate de ZiaruldeIasi.

Viorel muncea la o companie producătoare de vinuri, în timp ce soția sa era casnică. Cei doi soți aleseseră să petreacă un sejur în stațiunea Gura Portiței și urmau să elibereze camera în jurul prânzului. Totuși, când ora nu eliberării camerei nu a fost respectată, personalul complexului a bănuit că se petrecea ceva suspect.

Câteva ore mai târziu, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit pe plajă, îmbrăcat doar în slip și ciorapi.

La o distanță de numai 2 kilometri, a fost găsit și cadavrul soției sale, prezentând mai multe urme de violență.

Medicii legiști au constatat că Violeta încercase să lupte pentru supraviețuire după ce soțul ei a planificat să-i curme zilele. Echipele de investigație suspectează că Viorel ar fi avut planuri de a comite această crimă, făcând din acest incident un act premeditat.