Victor Pițurcă, declarații în premieră despre soția lui: “Am fost mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur, că așa mi-am crescut-o eu…”

1810

Victor Pițurcă, apariție rară la un podcast! Fostul selecționer al României a vorbit cu Nasrin Ameri despre fotbal, copilărie, familie și, mai ales, despre soția lui, Maria Pițurcă, cea care a știut atâția ani să ierte, să închidă ochii și să aibă grijă de familie.

Fostul selecționer Victor Pițurcă (67 de ani) este invitatul săptămânii la podcast. Un interviu în premieră, în care a vorbit despre copilăria sa, relația cu părinții, dosarul măștilor și chiar și despre relația tumultuoasă a lui Alex Pițurcă, fiul său, cu celebra Cristina Ich!

Cine este Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă

Maria Pițurcă sau doamna Mia, așa cum îi spune toată lumea, a împlinit anul acesta 62 de ani, iar fiul ei a publicat în mediul online o poză care a strâns multe aprecieri. Blondă, coafată, machiată, îmbrăcată într-un trenci negru, Maria Pițurcă arată senzațional.

Însă dincolo de look, ceea ce a impresionat mereu la această femeie este puterea de a ierta. În prezent, ea are grijă de Edan, fiul pe care soțul ei, Victor Pițurcă, îl are din relația cu Vica Blochina.

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație secretă în perioada 1995-2011, din care a rezultat un băiat, Edan, născut în anul 2007.

Acum, adolescentul de 16 ani are o relație excelentă cu tatăl lui, ba chiar locuiește în casa acestuia, alături de doamna Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă.

În 2012, Victor Pițurcă și-a cerut iertare familiei, într-o intervenție pentru Kanal D, în plin scandal cu Vica Blochina, care îl dăduse în judecată pentru stabilirea paternității lui Edan, fiul lor.

„Am greşit şi îmi pare enorm de rău! Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti şi să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente.

Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere.

Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat.

Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă”, a fost declarația oficială a lui Victor Pițurcă, în 2012, pentru Kanal D, pe marginea subiectului care a izbucnit în presă, legat de relația lui cu Vica Blochina.