Veşti teribile despre Jean Paler. Artistul este internat la reanimare, la Terapie Intensivă, diagnostic crunt pus de medici!

532

Jean Paler (70 de ani) a ajuns în spital acum mai bine de două săptămâni din cauza problemelor cardiace cu care se confruntă de peste zece ani.

Din păcate, starea de sănătate a artistului nu-i permite acestuia să fie externat.

Artistul s-a văzut nevoit să anuleze spectacolele programate pe litoral, după ce în urmă cu două săptămâni a ajuns de urgență la spital, în urma unei crize cardiace. Din păcate, starea sa de sănătate este în continuare precară.

„Sunt în continuare la reanimare, la Terapie Intensivă! Nu mă simt bine deloc. Da, trebuie să mai stau în spital, dar nu știu cât! Medicii nu mă țin ei aici, ci mă ține boala. Familia mea a venit la mine, este lângă mine, nu sunt singur!”, a declarat Jean Paler

Jean Paler a suferit un preinfarct în 2012,fiind nevoie de intervenția medicilor, care i-au montat trei stenturi:

„Sunt cardiac cronic, operat. Acum am şapte stenturi și un defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine!

M-au uitat toți, parcă nici nu exist. Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut. În fiecare an stau în spitale câte patru luni.

Inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a dezvăluit Jean Paler anul trecut.

In luna august Jean Paler le-a dat emoții fanilor săi, după ce i s-a făcut rău în timpul uni spectacol care avea loc pe litoral. Imediat actorul a fost dus de urgență la spital, unde a fost internat la secția de Terapie Intensivă.

Jean Paler a dezvăluit că până se va pune pe picioare este nevoit să stea internat în spital.

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici.

Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani.

Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a declarat Jean Paler,