Vestea cea mare despre Ilinca Simion! Soția lui George Simion a făcut anunțul

807

Este o zi extrem de fericită pentru Ilinca Simion, soția liderului AUR, George Simion. Ilinca a postat recent o fotografie pe rețelele sale de socializare în care a vrut să le arate fanilor succesul său.

Este o zi fericită pentru Ilinca Simion, soția liderului AUR, George Simion. Vineri, Ilinca a publicat o fotografie pe rețelele sale de socializare în care își anunță urmăritorii că a absolvit.

Zi fericită pentru Ilinca Simion
Se pare că Ilinca Simion a terminat un master în Dreptul Afacerilor, în cadrul Facultății de Drept a Universității Titu Maiorescu.

De asemenea, din postare reiese că soția lui George Simion a obținut și o diplomă în psihopedagogie, după ce a terminat modulul psihopedagogic al Universității. Astfel, există posibilitatea ca Ilinica să își dorească o viitoare carieră în domeniul didactic sau poate vrea să-și continue studiile și să obțină un doctorat.

Simion, cu siguranță soțul ei este tare mândru de ea și o va susține în alegerile pe care le face

Ilinca și George Simion se pregătesc să devină părinți?!

Luna trecută, preşedintele AUR George Simion a venit şi cu o dezvăluire surprinzătoare. Se pare că fericitul cuplu se pregăteşte pentru următorul mare pas în căsnicia lor: acela de a deveni părinţi.

„A fost o nuntă frumoasă, ne bucurăm că ne-aţi fost alături. Acum, n-avem nici măcar 5.000 de euro în cont, dar probabil suntem cei mai bogaţi că vă avem pe voi.

Aşa că faceţi ce o să fac şi eu acum, închideţi televizoarele. Iubita mea, hai să ne uităm împreună la filmul nunţii, face toţi banii din lume. Mulţumim celor care ne-au fost alături.

Chiar dacă n-avem bogăţii materiale, sperăm cât mai curând să avem bebei şi să vă avem alături!”, a spus George Simion, înainte de a difuza imagini de la nunta de anul trecut.

George Simion și Ilinca au devenii nașii unui copil

Pe 10 iunie, Ilinca Simion, soția liderului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a publicat un clip pe contul său de Instagram, dar și o poză prin care arată că cei doi au devenit nași.

În imagine apare și George Simion, liderul AUR, care ținea în mâna lumânarea de botez a finei lor, în timp ce Ilinca Simion o ținea pe cea mică în brațe.

Cei care o urmăresc în mediul online pe soția liderului AUR i-au lăsat o grămadă de aprecieri la postări, dar și comentarii. Cei mai mulți dintre ei au lăsat mesaje frumoase prin care urau sănătate și fericire celei mici.