Uimitor cum arată casa Mirelei Vaida! Trăiește cu adevărat în lux

1086

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară.

Celebra moderatoare se bucură de mare succes în plan profesional și are tot ce poate să își dorească o femeie: o familie împlinită și o mulțime de fani. Mulți o cunosc, dar puțini știu cum arată, de fapt, casa în care locuiește, pe care a decorat-o după propriul plac.

Cum arată casa Mirelei Vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară.

Are o mulțime de fani, cu care păstrează mereu legătura și de care este foarte apropiată. Vedeta îi tine la curent cu tot ce este nou în viața ei și le prezintă schimbările.

Vaida nu este o femeie lăudăroasă ci, din contră, foarte modestă. Totuși, este mândră de munca ei și nu ezită să le prezinte tuturor performanțele ei. De curând, aceasta a publicat mai multe imagini cu curtea ei, unde a precizat că se simte cel mai bine.

Din grădina el plină cu flori isi ia energia necesară pentru a avea grijă de cei trei copii ai săi, dar și pentru a excela la locul de muncă.

Mirela Vaida, soţul, copiii şi soacra locuiesc într-o casă mare, în apropiere de Bucureşti. Are cinci dormitoare, este lângă pădure și se bucură de liniste.

Ce salariu are Mirela Vaida

Salariul vedetelor este una dintre cele mai mari curiozități ale romanilor. Astăzi vă dezvăluim salariul pe care l-ar avea celebra prezentatoare Mirela Vaida. Nu a vorbit prea mult despre acest aspect, dar anumite detalii au ieșit la iveală.

Se spune că artista ar avea un salariu mare la Antena, dar se pare că ar încasa un salariu mai mic decât Simona Gherghe, care se lăuda cu sume mai mari pe vremea când era la Acces.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN, vedeta ar fi plătită pe ediție, în total salariul său ajungând la 5.000 de euro.

Ea susținea că este plătită in funcție de câte zile lucrează pe sezon, dar a refuzat mereu să dea o sună exactă.

Mirela Vaida, emisiune direct din casa ei
Mirela Vaida este o prezentatoare TV celebră, dar și un artist complet.

Pe lângă faptul că se descurcă de minune la emisiunea de pe Antena, are un mare talent și la muzică și actorie. Totuși, nu se oprește aici și are o surpriză mare pentru fanii ei, aducându-le o noutate.

Mai exact, asa cum este acum la modă, își face și ea un Podcast, unde va avea invitați care mai de care. Promite discuții interesante, lecții de viață și o mulțime de emoții, toate pentru cei din fața micilor ecrane.

„Dragii mei prieteni, în curând dau drumul la podcast! Nu e un „podcast’, de fapt, ci o întâlnire între prieteni, la o cafea, pe terasa casei mele, unde discuțiile sunt relaxate, calde, amicale, emoționante și reale!

Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți și îi iubiți și sunt convinsă că veți avea multe de ascultat și de învățat de la ei!!

Povești de viață emoționante, cumpene, greutăți, reușite, căderi și urcușuri în viață! Despre asta vom povesti’, a transmis în mediul online vedeta.