Turte făcute în tigaie cu usturoi și brânză

327

Vrei să mănânci ceva și nu știi ce? Ce zici de încercarea rețetei noastre pentru clătite cu usturoi umplute cu brânză? Procedura este foarte simplă și veți finaliza prepararea în câteva minute.

Dacă ești un iubitor al turtelor, atunci această delicatesă este creată pentru tine. Puteți servi aceste clătite atât pentru prânz, cât și pentru cină.

Deci, pentru a începe, trebuie să spunem de ce avem nevoie. Prin urmare, pregătim următoarele ingrediente pentru acest fel de mâncare:

Turte făcute în tigaie cu usturoi și brânză

Ingrediente

  • 300 g făină de grâu
  • 50 ml ukei de floarea soarelui
  • 100 ml apă plată
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță sare
  • 200 g brânză
  • 1 linguriță usturoi pisat sau granule
  • alte ierburi

MOD DE PREPARARE:

Să începem prin a găsi un castron mare. Măsurăm cantitatea necesară de făină simplă și o turnăm într-un bol. Apoi adăugați praful de copt, o linguriță de sare, apă și amestecați toate aceste ingrediente împreună și prelucrați până când se formează un aluat neted.

Acoperiți aluatul și lăsați-l să se odihnească o jumătate de oră la temperatura camerei. Între timp, lăsând aluatul să se pregătească, radeți cantitatea necesară de brânză. Apoi ne împărțim aluatul în mai multe părți. Întindeți fiecare bucată de aluat.

Se toarnă ulei de floarea soarelui într-o ceașcă, la care adăugăm usturoi zdrobit și ierburile noastre pregătite. Vom freca clătitele coapte cu acest amestec.

Presărați cu brânză rasă. Încălziți tigaia și prăjiți clătitele pregătite pe fiecare parte.

Sperăm că ați reușit conform rețetei noastre și cu siguranță că nu le-ați copt pentru ultima dată. Dacă ți-a plăcut rețeta, ne vom bucura dacă o vei recomanda prietenilor tăi sau o distribui pe rețelele de socializare.