Tudor Chirilă, declarație pentru iubita lui: “Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă…”. Cu ce se ocupă, de fapt, Iulia Mîzgan

397

Tudor Chirilă, în vârstă de 48 de ani, a fost mereu extrem de discret când a venit vorba despre viața lui personală. Are de ani buni o relație frumoasă cu Iulia Mîzgan, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copii.

Îi ține departe de luminile reflectoarelor, la fel cum s-a întâmplat cu iubita lui, dar juratul de la Vocea României mai dezvăluie uneori detalii intime pe rețelele de socializare.

De data aceasta, a postat o poză cu partenera lui de viață, alături de un mesaj foarte apreciat de fani.

Cântărețul a avut mai multe iubite, inclusiv unele celebre, dar s-a făcut „băiat de casă” după ce a început o relație cu Iulia Mîzgan, cea care i-a dăruit doi copii.

Au trecut deja 10 ani de când se iubesc, iar acum cei doi se află la Hamburg, unde juratul de la Pro TV își tratează problemele cu vocea.

Cea mai nouă fotografie cu iubita lui Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă își trăiesc iubirea cât se poate de discret. Își sunt alături reciproc atât la bine, cât și la greu.

La începutul lunii septembrie, cântărețul s-a operat la Hamburg, în Germania, după ce a fost diagnosticat cu edem pe una dintre corzile vocale, informează lpf.

Acum a venit alături de iubita lui în același oraș, pentru un control. A postat o fotografie cu Iulia Mîzgan, pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj care i-a cucerit pe fani.

De asemenea, Tudor Chirilă a profitat de ocazie pentru a face reclamă și magazinului online de jucării, afacerea familiei, de care se ocupă în totalitate partenera lui de viață: „Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă în Hamburg. Check her toyshop (intrați pe magazinul ei de jucării)’.

Cu ce se ocupă Iulia Mîzgan

Tânăra și-a deschis magazinul online pentru copii în plină pandemie. A avut mare noroc, căci atunci comerțul online a prins din plin avânt. Mai mult decât atât, clienții au căpătat și mai multă încredere în produsele vândute de ea tocmai pentru că are și ea doi băieți care le-au testat primii cu succes.

Potrivit informațiilor obținute de „Libertatea pentru Femei’, SRL-ul administrat de iubita lui Tudor Chirilă a avut o cifră de afaceri de 25.567 lei în anul 2020, iar în următorul an, o cifră de afaceri de 355.793 lei, cu o creștere de 1.292%.

Firma a fost înființată în luna iulie, anul 2017 și are drept obiect principal de activitate „comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet’.

Cine este, de fapt, iubita lui Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan este bistrițeancă și a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Activează în domeniul marketing-ului și se ocupă de afacerea familiei.

Este mai tânără cu 10 ani decât Tudor Chirilă, iar în anul 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu, venea pe lume și cel de-al doilea băiețel.

Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită’, spunea cântărețul despre iubita lui, în trecut.