„Toate chestiile astea mă făceau mai urâtă, nu mai frumoasă” De ce a renunțat Brigitte Pastramă la acidul din buze, la unghiile de plastic, la extensiile de păr și genele false

22724

Brigitte Pastramă explică de ce a renunțat la acidul din buze, extensiile de păr și genele false. Vedeta a declarat, într-un interviu pentru viva.ro, că nu mai are timp să meargă la salon, să își facă părul și unghiile de când muncește la revonarea casei. Bruneta și-a achiziționat o vilă în Dubai, iar până e gata, ea și soțul ei, Florin Pastramă, locuiesc cu chirie.

De ce a renunțat Brigitte Pastramă la acidul din buze, extensiile de păr și genele false. Vedeta muncește să-și renoveze vila din Dubai, pe care și-a achiziționat-o pentru a se muta aici. Din acest motiv, n-a mai avut timp de saloane, să își facă părul și unghiile. Mai întâi, Brigitte și-a făcut curaj pentru a-și scoate acidul din buze și să renunțe la extensiile de păr. Ulteiror, aceasta a renunțat și la genele false

De ce a renunțat Brigitte Pastramă la acidul din buze, extensiile de păr și genele false, după ce și-a luat casă în Dubai

Brigitte Pastramă a explicat, într-un interviu pentru viva.ro, de ce a luat decizia de a renunța la acidul din buze, extensiile de păr și genele false. Pe rând și le-a făcut și tot pe rând a renunțat la acestea. Bruneta a mărturisit că în Dubai nu mai are timp de saloane.

Ce te-a determinat să renunți la extensii?

Nu am mai avut timp să le întrețin. Asta de când am început să îmi renovez casa.

Dar ți-ai scos și acidul din buze…

Acidul din buze mi l-am scos pentru că nu îmi mai plăcea cum arătam. Dar le-am făcut în timp. Mai întâi, mi-am scos acidul din buze, apoi nu mi-am mai pus gene… Nu am mai avut timp, pentru că muncesc în fiecare zi, de la ora 9:00 dimineața, care înseamnă 8:00. Vreau să spun că mă trezesc la ora 6:00 și de la 9:00 încep munca. Eu stau în Downtown Dubai și sunt aproape 30 de kilometri până în Arabian Ranches, unde am cumpărat casa. Stau exact vizavi de Mall Dubai, iar aici e o zonă de blocuri de sticlă, cum s-ar spune. Iar eu am casa în zona de vile, în Arabian Ranches. Sunt 28 de kilometri până acolo și fac 60 de kilometri dus-întors.

De aceea, ne trezim, ne pregătim și plecăm la treabă. Nu mai am timp nici să-mi fac unghiile, nu am timp nici de gene și nici de altceva. Extensiile le-am scos primele, deoarece am considerat că e cazul să mi se regenereze părul și am văzut că îmi stă bine fără ele. Pentru că eu de mult timp nu am mai trăit fără gene și extensii; nu mai știam cum arăt fără ele. Și apoi m-am gândit ‘ia să văd cum îmi stă și fără acid în buze’. Și observ că îmi stă mult mai bine. Și, mă rog, mi-am dat seama că toate chestiile astea mă făceau mai urâtă, nu mai frumoasă. Cred că îmi stă mai bine fără aceste artificii.

Brigitte Pastramă: „Toată ziua trebuia să fiu la coafor’
Și reacțiile oamenilor sunt pozitive. Ai observat?

Nu știam cum îmi mai stă fără ele, dacă se purta așa… Mi le-am făcut în timp. Am continuat cu ele și, până la urmă, când nu am mai avut timp, le-am scos. Acum am părul meu natural și m-am și tuns. Am culoarea naturală. După aceea, mi-am scos și genele. Toată ziua trebuia să fiu la coafor, dar eu nu mai am timp de când muncesc și renovez casa, să mă pot muta în ea. Până atunci, eu stau cu chirie și este scumpă. În zona în care stau eu costă chiria câteva mii de euro.

Am schimbat casa total. Nu mai are nimic din ceea ce a avut. Am pus altă gresie, faianță… Acum am oameni care îmi pun podele, am pus tapet, am pus rame, lumini… Cele mai frumoase și scumpe lumini cu sticlă de Murano le-am pus.

Brigitte Pastramă: „Am investit foarte mult în casă’
Cât ai investit în casă?

Am investit foarte mult. În șase-șapte luni, cât am așteptat casa, am tot cumpărat mobilă, lumini… Tot ce am văzut eu mai bun. Tot amânându-mă, mai strângeam bani, mai cumpăram câte ceva… Și când le-am avut pe toate cumpărate, Dumnezeu mi-a dat casa. Dar eu le-am cumpărat una câte una. Și muncitorii i-am plăt din martie. Mi-au mai deschis casa, dar s-au speriat când au văzut că eu trag șanțurile să-mi pun luminile în mijlocul ramelor. Ramele le-am pus cu Florin.

Spre exemplu, acum am terminat de pus tapetul la noi în dormitor. Acum două zile i-am pus fiicei mele. Cum aveam bani, am cumpărat câte ceva. Apoi mobila, tapetul, care este foarte scump. Când am terminat ultima piesă, Dumnezeu mi-a dat casa. Acum trei luni nu aș fi avut bani să cumpăr, dacă-mi dădeau casa mai repede. Pentru că eu am bani din tot ceea ce făceam în România. Dar așa a vrut Dumnezeu! Am plătit și chiria, am cumpărat și mașina…

Brigitte Pastramă: „Mi-am luat o mașină de teren’

Și cam cât mai durează lucrările de renovare?

Luni îmi vine ultima mobilă, iar marți mă mut. Dar am schimbat și bucătăria, pentru că nu îmi plăcea. Am schimbat totul în ea, de la podea la gresie.. la lumini și tapet.

Și ce mașină ți-ai cumpărat?

Mi-am luat o mașină de teren, un Jaguar. Aia mi-am cumpărat-o prima, pentru că aici ai nevoie de mașină. Am avut probleme cu ea, pentru că am luat una veche de trei ani și am mai băgat în ea 12.000 de euro. Și aici se distrug mașinile, pentru că este foarte cald. Ieri am mai luat-o din service, am mai dat încă 1000 de euro. A trebuit să-i schimb blocul de răcire. Dacă nu ai mașină aici, este foarte scump.

Fiica vedetei face școala de șoferi
Și în România când vii?

Vin când termin casa. Pe 15 august, cred. Stau zâteva zile în casă nouă și pun totul la punct, apoi pot veni și în țară, pentru două săptămâni.

Fiica ta ce face?

Ea acum face școala de șoferi. Luna asta va începe orele. Eu, acum, pentru ea pregătesc totul aici. Să ne putem muta. Școala i-am plătit-o, e totul bine. Suntem la zi. Dar a fost foarte greu. Mi se rupe câte o unghie pe zi, că așa am renunțat și la ultimul lucru, la unghii. Dacă ai știi cât muncesc, cât fac curat și cât spăl la geamuri… Dar satisfacția mare este când vezi că iese ceva în urma ta. E cea mai mare satisfacție. Voi posta pe internet când termin casa.