„Ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat”. Cum a fost filmată șoferița drogată care l-a accidentat mortal pe Matei, copilul de 3 ani din Brăila

1997

Tragedie fără margini în familia micuțului de doar 3 ani care a fost accidentat mortal de o șoferiță drogată pe o stradă din Brăila. Acum ies noi informații la iveală în acest caz. Se pare că femeia care se afla la volan și care consumase substanțe interzise a fost filmată cum conducea cu viteză în noaptea fatidică.

Accidentul fatal a avut loc sâmbătă seara, iar martorii spun că şoferiţa circula cu viteză foarte mare.

Camerele de supraveghere din localitate au surprins-o pe şoferiţa drogată cu doar câteva clipe înainte să îl lovească mortal pe Matei.

„A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic.

Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare.am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii”, povesteşte o vecină, martoră la accidentul de groază, citată de Observator News.

„Voia să-i cumpăr iepuraşi”

Ea a vorbit, pentru reporterii Observator, despre pierderea uriașă pe care a suferit-o și, cu o jucărie a copilului în brațe, ea povestește că micuțul și-ar fi dorit să primească iepurași de la aceasta.

„Voia să-i cumpăr astăzi iepuraşi, la ora 9:00 eram programaţi să mă duc să îi iau 2 iepuraşi, că el voia iepuraşi (…) El stătea aici, aici se juca şi ea a urcat aşa, l-a plesnit, s-a dus direct în partea aia.

Ce spun vecinii despre tragedia de la Brăila

Între timp, vecinii familiei povestesc cum s-a întâmplat tragedia.

„A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii”, povestește o vecină a familiei micuțului Matei.

Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit că o femeie în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriței către strada Avram Iancu, a surprins și accidentat un copil, în vârstă de 3 ani, din Brăila.

În urma accidentului, un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale minorului, însă acesta a decedat, trupul său fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, dar când a fost testată și cu aparatul drugtest, rezultatul a indicat consumul unei substanțe psihoactive. Din acest motiv, i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

Şoferiţa drogată are 38 de ani are şi ea un copil mic, aşa cum se vede din pozele de pe reţelele de socializare.