Theo Rose, botez în mare secret. De ce l-a botezat pe Sasha la vârsta de 5 săptămâni. Cine a fost nașa

1912

Theo Rose reușește să surprindă, din nou! Artista a născut pe 14 iunie, iar pe 22 iulie a făcut deja botezul, în mare secret.

Fără tam-tam, fără poze, fără interviuri. Cel care a dat-o de gol a fost tatăl ei. Iată ce spune fericitul bunic!

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în mare secret. Sasha Ioan, născut pe 14 iunie, a primit taina botezului la vârsta de 5 săptămâni, pe 22 iulie. Tatăl antrenoarei de la „Vocea României”, Ioan Diaconu, a dat toate detaliile.

„A avut loc botezul, sâmbătă (n.r. 22 iulie). Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat.

Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat tatăl lui Theo Rose

De ce s-a grăbit Theo Rose cu botezul: „Așa au hotărât cele două bunici”

Fericitul bunic a explicat și de ce s-au grăbit cu botezul. De fapt, potrivit învățăturii Bisericii creștine, aceasta taină a Botezului se săvârșește începând de la 7 zile și până la 40 de zile după naștere, și iată că familia a ținut cont de acest lucru.

Cele două cuscre, mama lui Theo Rose și mama lui Anghel Damian au pus totul la cale.

Așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn.

Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare.

Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai declarat, pentru Playtech Știri, tatăl lui Theo Rose.

La 25 de ani, Theo Rose a născut pe 14 iunie un băiețel perfect sănătos, care a cântărit 3,8 kg și a avut 54 cm la naștere. Ea și tatăl copilului, regizorul Anghel Damian, nu și-au oficializat încă relația.