Teo Trandafir rupe tăcerea. Ce bea vedeta în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe:”E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac de ani de zile”

3720

Teo Trandafir a dezvăluit în sfârșit la ce truc trebuie să recurgă în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe după operația de micșorare a stomacului.

Teo Trandafir, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit în sfârșit, ce trebuie să facă în fiecare dimineață pentru a-și menține silueta, după operația de micșorare a stomacului. Teo a declarat că ritualul ei include ca imediat după ce s-a trezit din somn, să bea un litru jumătate de apă pe stomacul gol.

Pe lângă regimul alimentar drastic și un stil de viață echilibrat, care implică și mișcare, vedeta de la Kanal D, este adepta fidelă a ritualului matinal în care bea pe nerăsuflate un litru jumătate de apă. Acest obicei este totuși unul destul de dificil de urmat, după cum declară chiar Teo Trandafir.

“Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo, în emisiunea ei de la Kanal D, conform Click.

Teo Trandafir nu este singura adeptă a ritualurilor ciudate de menținere a siluetei

Teo Trandafir nu este singura dintre vedete care bea apă pe stomcaul gol dimineața pentru a-și menține silueta. Există și alte femei din show-biz care, dimineața, beau fie apă caldă, fie apă cu lămâie, pentru a scăpa de toxine, a stimula digestia și accelerarea metabolismului.

Loredana Groza, Romanița Iovan și Anastasia Lazariuc au o siluetă de invidiat și nu se dezic de astfel de obiceiuri.

Aceasta a mărturisit că perioada adolescenţei a fost una perfect normală şi nu s-a confruntat cu un surplus de kilograme. Pentru Teo Trandafir lucrurile au început să se schimbe în jurul vârstei de 21 de ani.

„Undeva la 21 de ani am început să mă îngraş. Pentru început au fost 25 de kilograme, din ianuarie până în septembrie. Mi-am dat seama că nu mă pot opri. Nu era din cauza mâncatului şi asta mă speria.

Cred că totul a avut o componentă hormonală. În momentul în care s-au schimbat anumite lucruri, şi am devenit femeie, brusc am început să o iau razna şi asta fără a modifica dozele de mâncare.

Am stat şi m-am gândit în toate felurile. Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme. Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta”, a povestit Teo.

Deşi era una dintre cele mai populare şi mai îndrăgite persoane publice din România, aspectul său fizic nu se încadra în canoanele stricte de frumuseţe. Cu toate acestea, aspectul său a făcut-o să câştige şi mai mult aprecierea oamenilor.

„Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram Grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, a adăugat Teo.