TELEFONUL CARE L-A FĂCUT PE IRINEL COLUMBEANU SĂ IZBUCNEASCĂ ÎN LACRIMI. L-A SUNAT MR. PINK ȘI I-A FĂCUT O OFERTĂ ȘOCANTĂ!

32210

Diagnosticat cu alhzimer, Irinel Columbeanu a fost internat de prieteni într-un azil cochet, după un episod uluitor, în care a ieșit dintr-un supermarket și nu a mai știut cum să ajungă acasă. Zilele trecute, Irinel a primit un telefon de la MR Pink, care l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

A fost unul dintre milionarii României și i-a plăcut să trăiască pe picior mare, într-un lux absolut, înconjurat de femei frumoase și petreceri nenumărate. Afacerile neinspirate l-au adus, însă, pe Irinel Columbeanu, în pragul sărăciei. Fostul soț al Monicăi Gabor a trăit în ultimii ani modest, după ce a pierdut tot.

Astfel, el s-a mutat într-un apartament cu chirie, a condus o mașină de 4000 de euro și s-a descurcat foarte greu cu banii. Și-a trăit perioada de sărăcie cu mai multă demnitate decât atunci când era miliardar și părea că s-a obișnuit cu noua lui situație.

Un necaz nu vine, însă, niciodată singur. Fostul afacerist a fost diagnosticat cu alhzimer și a început un tratament care să încetinească boala. În urmă cu câteva luni, însă, Irinel a trecut printr-un moment cumplit,

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, ne-a mărturisit un apropiat al acestuia.

S-ar putea muta la un azil din America!

În aceste momente, Irinel Columbeanu se află la azilul lui Ion Cassian, acolo unde și-a trăit ultimii ani și Zina Dumitrescu. I s-au făcut analize complete și a fost evaluat de un neurolog și de un psihiatru pentru ajustarea tratamentului.

Onorariul de 3000 de lei pe lună este achitat, momentan, de către prieteni, care au făcut chetă, pentru a-i oferi o bătrânețe cât mai liniștită. Nici familia nu l-a uitat pe Irinel.

Fiica acestuia, Irina, i-a trimis tatălui său 200 de dolari din propriile economii, promițându-i că îl va ajuta cu bani în fiecare lună.

Zilele trecute, fostul om de afaceri a primit un telefon care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. Conform surselor MR PINK l-a sunat și i-a făcut o ofertă uluitoare:

“I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală.

Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia.

Proprietarul azilului de bătrăni de la Ghermănești a declarat că nu îl poate da afară pe Irinel Columbeanu, deoarece se cunosc de mulți ani.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil.

Îl țin și eu gratis o lună-două!Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență’, a declarat Ion Cassian.