“Te vom iubi mereu!” Altar de flori și lumânări pentru Alexandra, în fața Materinității Botoșani. Tânăra gravidă şi-a dat ultima suflare după ore de agonie pe patul de spital

3705

Lacrimi şi durere în Botoşani, după moartea Alexandrei, tânăra gravidă în trei luni care şi-a dat ultima suflare dupa ore de agonie petrecute pe patul de spital.

Medicii au considerat că sângerarea şi durerile pe care tânăra le îndura nu reprezentau o urgenţă.

Trei copii au rămas acum fără mamă, iar familia este în continuare în stare de şoc.

În semn de omagiu, rudele şi prietenii i-au făcut un altar în faţa maternităţii, unde au adus flori şi au aprins lumânări. Între timp, Poliţia face cercetări pentru ucidere din culpă.

“Te-am iubit, te iubim şi te vom iubi mereu, Alexandra”.

Sunt mesajele care curg în continuu, sub şiroaiele de lacrimi ale apropiaţilor tinerei, însă nimeni şi nimic nu o mai poate întoarce din drum. Alexandra a plecat la Ceruri.

Plini de durere în suflet, rudele, apropiaţii sau simpli trecători s-au oprit în faţa spitalului, pentru a-i aprinde o lumânare sau pentru a se ruga pentru sufletul ei.

Cine e vinovat de moartea tinerei cu ochi albaştri?

Oamenii încă sunt şocaţi. În mintea tuturor există o singură întrebare: Cine e vinovat de moartea tinerei cu chip blând şi ochi albaştri?

UItaţi ce aţi făcut, vă place, vă simţiţi bine acum?

Alexandra, tânăra de doar 25 de ani a lăsat în urmă trei copii, şi un soţ iubitor, care s-a rugat până în ultimul moment ca medicii să o salveze, însă nimeni nu i-a auzit strigătele disperate.

Le va auzi ea, din Ceruri, pe cele ale apropiatilor, care nu incetează să o plângă.

Mâine, Alexandra va fi condusă pe ultimul drum.