Tavi Clonda împlinește 42 de ani și primește un mesaj emoționant de la mama sa

2175

Septembrie este o lună plină de evenimente importante pentru Tavi Clonda și familia sa. După ce au sărbătorit recent reușita celor două fiice ale lor, acum este momentul să celebreze și ziua de naștere a artistului. Tavi Clonda împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani, iar mama sa nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj plin de emoție și afecțiune.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului autohton. Cei doi s-au cunoscut acum mulți ani și, de atunci, au format o familie unită și fericită. Din dragostea lor s-au născut două fiice, care reprezintă întregul univers al cuplului.

Mama artistului a apărut pentru prima dată pe micul ecran pentru a-i transmite fiului ei un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere. Femeia nu a uitat să menționeze și câteva cuvinte despre nora sa, Gabriela Cristea, pe care o apreciază foarte mult.

În discursul său, mama lui Tavi Clonda a transmis următoarele cuvinte pline de afecțiune și mândrie: „Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine.

Îți urez La mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată. Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mândră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizările pe care le-ai avut.

Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând. Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetițelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”.

Mesajul transmis de mama lui Tavi Clonda a impresionat pe toată lumea, în special pe artist și pe soția sa, Gabriela Cristea. Acesta este primul moment în care femeia apare pe micul ecran, dovedind astfel cât de specială este această zi pentru întreaga familie.

Este evident că legătura dintre Tavi Clonda și mama sa este una strânsă și plină de afecțiune, iar cuvintele transmise în emisiunea TV au dovedit acest lucru.

Astfel, ziua de naștere a lui Tavi Clonda este sărbătorită într-un mod special și emoționant, aducând în prim-plan legătura puternică dintre el și familia sa. Este evident că artistul se bucură de sprijinul și dragostea necondiționată a mamei sale, ceea ce îi oferă o stare de mulțumire și împlinire.

În același timp, mesajul transmis de mama lui Tavi Clonda a evidențiat și aprecierea sa față de Gabriela Cristea, care este un om deosebit și care așa a fost destinată să facă parte din viața lor.

În final, toate aceste cuvinte emoționante și frumoase au demonstrat încă o dată că Tavi Clonda și familia sa reprezintă un exemplu de unitate și iubire în lumea showbiz-ului autohton.

Astfel, cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani, Tavi Clonda primește un mesaj emoționant de la mama sa, care evidențiază dragostea și mândria pe care le simte față de fiul ei.

Întreaga familie se bucură de această zi specială, iar cuvintele transmise în emisiunea TV rămân un reper al legăturii puternice dintre Tavi Clonda și mama sa. Sănătate, fericire și împliniri alături de familia minunată sunt urările pe care mama artistului le-a transmis cu această ocazie.