Tânărul din sistemul de protecție DGASPC Botoșani care este un exemplu pentru o țară întreagă! Cu ce notă a intrat Sebastian la facultate

615

Povestea lui Sebastian a impresionat o țară întreagă! Tânărul din sistemul de protecție DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Botoșani, a reușit să intre la facultate cu o medie uluitoare!

Asta nu e tot, căci a terminat cursurile liceale cu nota maximă! Dincolo de zâmbetul de pe chipul lui însă, se ascunde multă durere.

Sebastian Șerban are o poveste de viață cutremurătoare. Și-a pierdut bunica, iar câțiva ani mai târziu își pierdea și mama, din cauza unei înțepături de viespe. A durat o perioadă lungă în care nu și-a găsit locul în această lume, timp în care a trecut prin multe clipe grele.

Tânărul din sistemul de protecție DGASPC Botoșani este un adevărat exemplu

A crescut cu mama și cu bunica lui, după ce părinții s-au despărțit când avea doar patru anișori. A trăit cu venituri modeste, dar era fericit. Din păcate însă, familia lui a fost lovită de tragedie după ce și-a pierdut, la doar câțiva ani distanță, cele mai dragi figuri feminine din viața lui.

A locuit cu concubinul mamei, apoi a ajuns alături de unchiul ei, dar acestuia nu i-a păsat suficient de el.

„Copilăria mea s-a terminat brusc cu decesul mamei”, a povestit tânărul, conform Botoșani News.

Este pasionat de matematică și își dorește să devină profesor. Visul lui cel mare este să îi îndrume și pe alți copii pe drumul pe care a pornit el în viață.

„My kind of young influencers.

Sebastian Șerban, un tânăr din sistemul de protecție al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, a fost admis la Facultatea de Matematică a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași cu media 9.88.

Tânărul este un exemplu de determinare. După un rezultat de excepție la bacalaureat, Sebastian a fost admis la Facultatea de Matematică a Universității “A.I. Cuza” din Iași, cu media 9,88.

Sebastian a absolvit clasa a XII-a la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi cu media generală 10.”, se arată într-o postare de Facebook a utilizatoarei Aura Stan.