Tânăra Diana Popescu, absolventă a Facultății de Medicină din Constanța, a pierdut lupta cu cancerul

3395

Mama Dianei Popescu a anunțat cu durere că tânăra a pierdut lupta cu cancerul.

”Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana, buna și frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică!

Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei.

DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM, DİANA MEA BUNĂ!”, a scris Popescu Liliana.

Diana Popescu, o tânără din Constanța, în vârstă de doar 28 de ani, a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Diana Popescu avea doar 28 de ani și multe visuri mărețe. Din nefericire, lupta cu cancerul a fost mai grea decât ar fi crezut oricine, în ciuda puterii de care tânăra a dat dovadă.

Și preotul Jean Ion a anunțat decesul tinerei.

”În această dimineață, Diana a părăsit această lume spre a se întâlni cu îngerii!

Vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit-o pe Diana în ultimele luni, financiar ori cu o rugăciune și Vă rog pe mai departe să o pomeniți la adormiți, făcându-i trecerea din această viață la veșnicie mai lină și mult mai ușoară!

Dumnezeu sa te ierte, Diana, să te așeze alături de Sfinții Săi iar pe noi toți să ne întărească! Sincere condoleanțe, părinților îndurerați, familiei, colegilor și tuturor celor care ați cunoscut-o!

În urmă cu aproape șapte ani, Diana a fost diagnosticată cu cancer. Tânăra avea 28 de ani și încerca să rămână puternică în fața bolii, dar iată că viața a avut alte planuri cu ea.

Diana își dorea foarte mult să devină medic și se pregătea pentru acest viitor. Tânăra terminase Facultatea de Medicină Ovidius Constanța și se pregătea să profeseze în acest domeniu.

În ultimul timp, cancerul Dianei s-a agravat, dar nu a cedat în fața bolii nici măcar în ultimul ceas.

Diana avea doar 27 de ani, iar în anul 2021 a absolvit Facultatea de Medicină din Constanța. Nu a apucat să profeseze. În 2016, când era în anul III de facultate, tânăra a aflat că are cancer.

A urmat un tratament dur în Turcia, iar cancerul a intrat în remisie. În ciuda bolii, tânăra și-a continuat studiile și a devenit medic.

Din păcate, sărbătorile de iarnă au prins-o în spital, cu o pneumonie extinsă și o pericardită, dependentă de oxigen. Spera că își va reveni ….

Dumnezeu s-o odihnească în pace!