“Suntem impreuna de 22 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum…” Morosanu, primele declaratii despre divort! Acum totul e clar

1286

Potrivit marturisirilor facute de Catalin Morosanu, el si partenera sa de viata nu au niciun motiv sa divorteze.

Mai mult, luptatorul K1 a impartasit o veste extraordinara: “lucreaza” la al doilea copil. In cadrul interviului oferit recent, el a afirmat:

“Avem un copil minunat si o sa mai facem inca unul”.

“Suntem impreuna de 22 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum a ramas langa mine cand i-am oferit totul. Chiar sunt norocos ca am gasit-o pe sotia mea si frumoasa si eu…

Moartea din Carpati, uita-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a daruit o fetita frumoasa. O cheama Natalis si nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru.

Stia care este plata, lipsa de acasa, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am facut un copil, o sa mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat si ea 2 facultati, economia si stomatologia, acum lucreaza si ea.

Tot timpul ne-am impins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul si uite asa resusim sa ne impingem si reusim sa fim o familie.

Eu respect femeile din doua motive: datorita mamei mele si sotiei mele, pentru ca am vazut ca exista si astfel de femei”, a declarat Catalin Morosanu in cadrul unui interviu acordat pentru “Acces Direct”.

Cătălin Moroșanu a împlinit 39 de ani, iar cu această ocazie, sportivul le-a transmis urmăritorilor un mesaj emoționant.

Privesc în trecut și îmi amintesc prin câte lucruri am trecut: am făcut mult bine, dar am făcut și rau, am avut realizări, am avut și esecuri, am plans, dar am și râs, am fost băiat bun, dar în același timp am fost și rău!

Toată cariera mea a fost ca un vis frumos din care nu aș vrea sa mă mai trezesc vreodată! Sportiv, vedetă tv, politician, promotor și ambasador al României pe plan sportiv.

Am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și prin ei am trăit fiecare moment din viața mea!

Ce îmi doresc de ziua mea? Să am parte de sănătate, să am grijă de familia mea, să mă înconjor de oameni de calitate și să reușesc să inspir oameni in continuare.

Finalitatea învățăturilor acumulate de-a lungul vieții mele de până acum va fi Academia Cătălin Moroșanu.