„Sotia lui Firicel”, transformata total cand nu joaca in „Las Fierbiti”! Cat de diferit arata Liliana Mocanu in viata reala

602

Liliana Mocanu, sotia lui Firicel, este una dintre cele mai iubite si carismatice personaje din Las Fierbinti.

Milioane de telespectatori o îndrăgesc, dar puțină lume știe cine este cu adevărat soția lui Cuzin Toma, Firicel din Las Fierbinti. Într-un interviu recent, Liliana Mocanu pe numele real a dezvăluit mai multe despre rolul său.

Desi producatorii nu i-au atribuit un nume, toata tara o cunoaste. Aceasta este o femeie sigura pe ea, care stie ce vrea si tot satul spune ca la Firicel in casa“canta gaina”.

Actrița Liliana Mocanu a precizat că este o bucurie să fii în rolul de soție a lui Firicel. De când interpretează acest rol, actrița se simte împlinită profesional.

”Este o bucurie, pentru că de fiecare dată scenaristul îmbogățește personajul meu. Întâmpină alte și alte provocări, pe care le trec cu brio. M-am atașat foarte mult de personaj, de film, de echipă, de proiectul ăsta. Pentru mine înseamnă foarte mult, m-a împlinit profesional”, a spus actrița pentru Protv.

In varsta de 50 de ani, Liliana Mocanu este o actrita desavarsita, cu o bogata activitate in lumea filmului si a teatrului.

Actrita poate fi vazuta in spectacolele Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, iar in ultimii ani a mai aparut si in “Bacalaureat”, “Amintiri din Epoca de Aur”, “Dupa dealuri” sau “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”.

Totodata, actrita a ales nu dezvaluie prea multe din viata sa privata. Totusi, Catalin Maruta a reusit sa o faca sa spuna cateva cuvinte despre ea.

Liliana Mocanu, colega cu Andreea Marin

“Am copilarit impreuna cu Andreea Marin, am facut aceeasi scoala”, a declarat Liliana Mocanu in emisiunea lui Maruta.

Actrita a venit insotita de fiica sa, Ana. Aceasta face balet si studiaza germana. “Este curcubeul din viata mea”, a marturisit Liliana despre fiica sa.

Ana, in varsta de 12 ani, vrea sa se faca actrita, la fel ca si mama ei.

“Mie de ce nu mi-ai zis acasa?!”, a glumit Liliana cu fata ei. Adolescenta a aparut deja intr-un episod din Las Fierbinti.

Firicel din „Las Fierbinți”, Toma Cuzin pe numele său real, a fost un om care a pornit de jos, în adevăratul sens al cuvântului.

Chiar de sub pământ, pentru că a fost miner, a încercat o droaie de meserii până să de vină actor, dar l-a ridicat în singur lucru: educația și cultura.

Toma Cuzin a vorbit despre copilăria sa, în barăci pe Valea Jiului, apoi cariera de miner electrician și…bodyguard al unui personaj important, căruia nu a vrut să-i dezvăluie numele.

Toma Cuzin i-a făcut caracterizarea lui „Firicel”, personajul pe care îl interpretează în indrăgitul serial de comedie „Las Fierbinți” și povestește cum a întâlnit o sumedenie de alți „Firicei” de-a lungul vieții.

Apoi, ca o consecință a personajului mereu gata să se implice într-o bătaie, a fost chiar pus în situația să fie provocat în lumea reală, ca să demonstreze tăria personajului.