Sora Loredanei, apărătoarea familiei în fața răutăților

5037

Loredana, autoarea crimei din Mangalia, și reacția publică a surorii sale

Situația tragică din Mangalia, în care Loredana, o tânără de doar 15 ani, și-a ucis cea mai bună prietenă, a stârnit un val de reacții în mediul online. În fața jignirilor și insultelor, sora Loredanei a decis să răspundă și să facă câteva precizări despre familia lor.

Aceasta afirmă că fapta Loredanei trebuie pedepsită, însă subliniază că nimeni nu cunoaște cu adevărat povestea și traumele prin care au trecut în familie.
O reacție dură la adresa comentariilor răutăcioase

În urma crimei șocante comise de Loredana, familia ei a fost ținta unor atacuri verbale și amenințări în mediul online. Cu toate acestea, nimeni nu a reacționat până acum, până când sora Loredanei a decis că este timpul să-și apere familia.

Printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Claudia Elena, una dintre surori, a atras atenția asupra faptului că publicul nu cunoaște întreaga poveste și traumele prin care au trecut.

Aceasta subliniază că nimeni nu ar trebui să arunce cu pietre fără să cunoască în detaliu cazul, iar cei care au judecăți aspre ar trebui să-și șteargă imaginea și să se informeze mai bine.

În același timp, Claudia Elena recunoaște că fapta Loredanei trebuie pedepsită și că trebuie luate măsuri în acest sens.

Apelul la empatie și înțelegere
Mai mult decât atât, sora criminalei a ținut să aducă în discuție dragostea pe care mama lor o are pentru copiii ei și eforturile acesteia de a obține o pedeapsă mai mică pentru Loredana.

Claudia Elena afirmă că mama lor speră la o schimbare în comportamentul surorii lor și că de aceea a apelat la un nou avocat pentru a reduce sentința.

Cu toate că recunoaște că Loredana nu a fost niciodată un înger de copil și că gestul ei este de neiertat, Claudia Elena consideră că cei care comentează pe marginea acestei tragedii nu cunosc povestea în întregime.

Ea afirmă că Loredana a trecut prin traume și greutăți de-a lungul timpului, iar gestul ei ar putea fi influențat de acestea.

În fața atacurilor și jignirilor, sora Loredanei a hotărât să răspundă și să își apere familia. Ea atrage atenția asupra faptului că nimeni nu cunoaște povestea în întregime și traumele prin care au trecut.

Cu toate acestea, Claudia Elena recunoaște că fapta Loredanei trebuie pedepsită și că se așteaptă ca măsuri să fie luate în acest sens.