ȘOC PE PIAȚA MEDIA! KANAL D O LASĂ PE ILINCA VANDICI FĂRĂ SERVICIU. BRAVO AI STIL IESE DEFINITIV DIN GRILĂ, DUPĂ ȘAPTE ANI DE LA PRIMA DIFUZARE

1870

Apune o eră pentru fanii și susținătorii domeniului fashion din România!

Pe 22 august se împlinesc șapte ani de la prima difuzare a emisiunii Bravo, ai stil!, care, încă de la început, a fost un adevărat fenomen, mai ales în rândul publicului feminin. Acum, în sezonul cu numărul opt, lucrurile par periclitate serios, iar CANCAN.RO urmează să vă „prezică” soarta emisiunii de la Kanal D!

„Destinul” a fost potrivnic show-ului de modă încă de pe 2 aprilie, când conducerea Dogan Media International a decis ca Bravo, ai stil! să aibă difuzarea relocată de pe Kanal D către Kanal D2.

S-au tot modificat și orele la care publicul telespectator putea urmări emisiunea, pentru ca, în final, să se ajungă la concluzia că proiectul trebuie să se întoarcă la Kanal D, „postul-mamă”.

Bravo, ai stil! ar urma să iasă din grila de programe a trustului Dogan Media International!

Da, ați citit bine rândul de mai sus! Bravo, ai stil! va avea, curând, după o scurtă perioadă de pauză, ultimele filmări. Mai sunt de realizat doar semifinalele și finala, după care proiectul ar înceta definitiv din activitate.

Prin urmare, show-ul va fi scos din grila de programe și înlocuit cu un alt format eligibil pentru segmentul „prime-time”. Decizia ar veni în urma audiențelor care nu generează apropierea postului Kanal D de stațiile concurente.

Printre cei prezenți încă de la început în formula actuală a emisiunii Bravo, ai stil! se numără Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici. De-a lungul timpului, au fost aduse ajutoare, ce s-au tot perindat prin platoul de la Kanal D.

Au fost jurați, pe rând, Cătălin Botezatu, Iulia Albu, Tibi Clenci și acum Alex Abagiu. Se pare că nimic nu a putut stopa apropierea iminentului sfârșit.

Unde mai pui că după separarea de Andrei Neacșu, Ilinca Vandici ar urma să rămână și fără proiectul de suflet?

Și nu este doar o ironie a sorții, pentru că în pofida popularității pe care au dobândit-o personajele din cadrul emisiunii Bravo, ai stil!, acestea au avut parte și de un revers al medaliei.

Încă un exemplu ar mai fi și Viviana Sposub, finalistă a sezonului șapte, recent despărțită de George Burcea!