Smiley a împlinit 40 de ani. Gina Pistol i-a făcut o urare deocheată. Cum au fost vazuti cei doi soți la concertul Depeche Mode

649

Smiley a împlinit 40 de ani pe 27 iulie. Aniversarea l-a găsit în drum spre casă, după concertul Depeche Mode, ud până la piele după ploaia torențială, dar extrem de fericit.

Smiley a trăit la maximum atmosfera de pe Arena Națională, a dansat cu Gina Pistol, dar a primit și un mesaj fierbinte de la soția lui.

Smiley a împlinit 40 de ani pe 27 iulie și nu va uita prea curând această zi. Aniversarea l-a prins la concertul Depeche Mode, de pe Arena Națională, acolo unde legendarii artiști au făcut un show impecabil pe o ploaie torențială, dar binevenită.

După şase ani de la primul concert susţinut la Bucureşti și pentru a patra oară în țara noastră, Dave Gahan (61 de ani) şi Martin Gore (62 de ani) au revenit, miercuri seară, cu turneul „Memento Mori”, pe Arena Naţională.

Într-o atmosferă tipic britanică, Martin Gore a dansat în ploaie pe „I Feel You”, iar fanii trupei au aplaudat şi s-au bucurat de muzică timp de peste două ore, scrie News.ro.

De această bucurie au avut parte numeroase vedete de la noi, care s-au aflat în public, printre care Răzvan și Irina Fodor, Andreea Raicu, Adrian Despot, dar și Smiley cu Gina Pistol.

Aceștia din urmă au publicat imagini senzaționale în social media și, aflați într-o stare de euforie, au făcut și câteva glume interzise minorilor.

Gina Pistol, urare deocheată de ziua lui Smiley

„Băi, nenică, am fost la concertul Depeche și ne-a plăcut mult de tot. Ne-am întors plouaaaați, a plouat și în noi, atât de rău a plouat, dar atât de mișto a fost, superb, a fost epic.

Și, pe lângă concertul Depeche, care mi-a plăcut foarte mult, știi ce mi-a mai plăcut foarte mult? Că îmi stă bine udă.

Chiar nu m-am transformat, m-am transformat într-una mai mișto”, a spus Gina, într-un filmuleț pe care l-a marcat +18. Smiley a reușit cu greu să-și adune cuvintele, iar răspunsul lui a fost scurt: „Știu!”

Ulterior, Gina și-a surprins încă o dată soțul cu o urare „fierbinte”, de ziua lui. „La mulți ani, restul îți urez când urci în dormitor”, a scris Gina pe InstaStory, pe o poză alb-negru, în care îl sărută pe Smiley, cu foc.

Cei doi sunt împreună de 7 ani, iar anul acesta, pe 27 mai, s-au căsătorit și au invitat tot showbiz-ul la nuntă.

Smiley și Gina Pistol au împreună o fetiță de 2 ani și 4 luni, pe Josephine, care a venit pe lume pe 9 marie 2021.