Situaţie grea pentru Mioara Roman. Ce face Petre Roman în timp ce fosta soţie e în spital: „O emoţie internă”

2078

În timp ce Mioara Roman se află internată la Terapie Intensivă, fostul său partener de viață vorbește despre cât de mult l-a ajutat credința în Dumnezeu să depășească perioadele dificile. „E o emoție internă foarte pozitivă. Esența ei nu poate fi explicată”, s-a exprimat Petre Roman, într-un interviu.

Oana Roman, dezamăgită de tatăl său

În anul 2007, după peste trei decenii de mariaj, Mioara și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Unele voci au susținut că cei doi foști soți nu se mai înțelegeau bine de ceva vreme, însă ar fi amânat separarea de dragul fetei pe care o aveau împreună, Oana Roman.

După ce au decis să divorțeze oficial, Mioara și Petre Roman nu au mai ținut legătura. Unele voci susțin că fostul premier al României a rupt orice relație cu fosta lui familie. Mai mult decât atât, la începutul lunii curente, Oana Roman a rămas dezamăgită de tatăl ei, care nu s-ar fi interesat pe fosta lui soție.

Mioara Roman, la Terapie Intensivă

Mioara Roman este internată la Terapie Intensivă, după ce luni, 16 octombrie 2023, a suferit o intervenție laparoscopică ce se pare că a fost complicată. Medicii nu au știut dacă organismul fostei soții a lui Petre Roman va rezista anesteziei. Potrivit ultimelor informații, femeia încă nu s-a trezit.

Oana Roman a dezvăluit, cu ochii-n lacrimi și nod în gât, marți, 17 octombrie 2023, că urmează să primească verdictul medicilor cu privire la starea mamei sale în jurul orelor prânzului. Tot atunci o va vizita pe Mioara Roman, despre care spune că „oricum (…) va rămâne nemuritoare”.

Ce face Petre Roman între timp

În timp ce fosta soție se află în spital, în stare critică, Petre Roman vorbește despre credința în Dumnezeu și modul în care aceasta l-a ajutat să depășească greutățile vieții. Împreună cu actuala lui parteneră, Silvia Chifiriuc, fostul premier a acordat un interviu presei românești.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au recunoscut că, pe parcursul relației lor, s-au confruntat cu multe dificultăți. Cu toate acestea, credința – care a jucat un rol esențial în viețile lor – i-a ajutat să meargă mai departe. Mesajul ar putea fi unul subtil pentru Mioara și Oana Roman, ar spune unii.

„E o emoție ce nu poate fi explicată”
„În momentul în care ajungi într-o mănăstire, și una anume, toate spiritele interioare se calmează, se înseninează, se înfrumusețează. Nu știu, e o chestiune foarte… E o emoție internă foarte pozitivă. Esența ei nu poate fi explicată”, a declarat Petre Roman.

În interviul acordat Antena Stars, Silvia Chifiriuc a fost întrebată dacă a reușit să treacă peste pierderea părinților săi, de acum circa 6 ani. Soția lui Petre Roman a explicat că, în astfel de situații, nu poți să înveți decât să trăiești fără cei care te-au crescut, ei continuând să existe prin urmașii lor.

Mioara Roman a ieșit din sala de operație
Mioara Roman a fost operată din nou, luni, 16 octombrie 2023. Fosta parteneră de viață a lui Petre Roman a suferit o intervenție laparoscopică, în legătură cu care au existat numeroase îngrijorări. Nimeni nu a știut dacă pacienta va putea să reziste anesteziei, potrivit dezvăluirilor Oanei Roman.

Fiica lui Petre și a Mioarei Roman a revenit cu detalii privind starea în care se află mama ei. Oana Roman pare a fi complet demoralizată.

A spus, cu ochii-n lacrimi și nod în gât, că Mioara Roman este internată la terapie intensivă, următoarele ore fiind critice