“Se stinge ca o lumânare. Nu e corect!” ”. Mesaj pentru Monica Gabor după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil

1785

Semnal de alarmă la adresa fostei soții a lui Irinel Columbeanu care stă la căminul de bătrâni. Ce i-au cerut oamenii Monicăi Gabor.

Oamenii au tras un semnal de alarmă la adresa fostei soții a lui Irinel Columbeanu care stă la căminul de bătrâni deținut de Ion Cassian. Este vorba de centrul care a găzduit-o și pe regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu.

Tot în acest azil și-a petrecut ultimele luni din viață și tatăl fostului afacerist. Oamenii i-au cerut Monicăi Gabor să facă ceva și să-i trimită vedetei o sumă lunară pentru a supraviețui pentru că nu are venituri prea mari.

„Când o să-l ajuți în sfârșit pe domnul Columbeanu? M-a durut sufletul atunci când l-am văzut în emisiunea Fiță cu Adiță. Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arăta de înfometat.

Dacă ai suflet de creștin, poți să-i dai o pensie de 100 dolari pe lună care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el pentru că se stinge ca o lumânare. Nu e corect!”, este comentariul primit de Monica Gabor pe Instagram.

Fostul om de afaceri și fosta soție au divorțat în urmă cu mai bine de 11 ani. Frumoasa șatenă a fost cea care a depus actele de divorț din cauza infidelității lui Irinel Columbeanu care în prezent regretă că a ajuns în acest punct.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, în relații bune

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au rămas în relații bune după despărțire. Fiica celor doi, Irina, a stat în grija fostului milionar, însă în urmă cu câțiva ani a decis să se stabilească alături de mama sa, peste Ocean.

Adolescenta locuiește în Statele Unite ale Americii, unde se bucură de un stil de viață extravagant și studiază să devină avocat.

Fata este liantul dintre cei doi foști parteneri de viață, fostul milionar vorbind foarte frumos despre șatenă.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare.

Nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului unde stă Irinel Columbeanu