Șase ani de la moartea Denisei Răducu. Care au fost ultimele ei cuvinte

1218

Denisa Răducu a încetat din viață în urmă cu patru ani, pe data de 23 iulie, din cauza unei boli necruțătoare.

Aceasta s-a stins chiar în brațele surorii ei, Adelina, care îi simte enorm de mult lipsa. Aceasta spune că de patru ani de zile n-a mai reușit să zâmbească cu adevărat și că, de fiecare dată când se gândește la Denisa, simte un gol în suflet

Pe 23 iulie se împlinesc șase ani de când Denisa Răducu a încetat din viață din cauza unei boli necruțătoare. Sora cântăreței, Adelina, a vorbit despre ceea ce simte acum, la patru ani distanță de când sora ei i s-a stins în brațe.

Adelina a mărturisit că 23 iulie este ziua în care plânge neîncetat cu albumul de fotografii în brațe.

„Mi-e greu să vorbesc cu cineva pe 23 iulie. E ziua în care plâng fără încetare, stau cu pozele ei, cu albumul nostru în brațe și plâng. (…) Sunt șase ani de când a murit și nu am zâmbit. Dar, în ultima vreme, copiii au reușit să mă facă să trec peste, să înceapă să mi se închidă rănile’, a spus Adelina, sora Denisei Răducu, pentru fanatik.ro.

Din nefericire, Adelina și soțul ei, Florian, nu au reusit să ajungă în România și să fie prezenți la comemorarea de patru ani a Denisei Răducu. Cei doi sunt stabiliți în Spania. Sora cântăreței a declarat că i-ar fi plăcut să fie acasă în aceste momente, alături de părinții ei.

„Mi-ar fi plăcut să fiu acasă, lângă mama, să o pomenim împreună pe Denisa. Dar, din păcate, nu se poate. Voi sta acasă, cu albumul ei în față.

Sper că nu voi mai plânge atât, dar, vă zic sincer, de fiecare dată când mă gândesc la ea mă doare. Simt un gol în stomac…’, a mai spus Adelina.

La un moment dat, Florian a afirmat că, având în vedere că el și Adelina nu vor putea să fie în țară la parastas, vor face o slujbă în Spania și vor da de pomană în memoria Denisei Răducu.

Sora Denisei Răducu: „Simt că sufletul nu mai mi-e întreg’

De-abia acum Adelina a găsit puterea să râdă. Aceasta a spus că a început să își amintească de momentele frumoase pe care le-a trăit alături de Denisa Răducu, dar mai ales de copilăria lor.

„În sfârșit, pot să mai și zâmbesc. A fost un efort, dar mi-am amintit ce prostioare făceam împreună în copilărie. Cum mă fraierea să muncesc în locul ei și cum mi-o mai luam pe coajă de la ai noștri pentru năzbâtiile eu.

Dar, acum, privind în trecut, pot râde. Și mă ajută momentele în care mi-o amintesc pe ea râzând, avea așa, ca un clopoțel râsul…

Dar, chiar și când îmi amintesc de momentele fericite alături de Denisa, în majoritatea timpului când mă gândesc la ea simt că sufletul nu mai mi-e întreg.

Noi, ca surori, nu ne-am certat niciodată, ne-am iubit. O spun sincer, o iubesc și acum și, normal, sufăr când îmi dau seama că nu mai pot pune mâna pe telefon și să o aud vorbind. Dar, din păcate, nu se poate’, a mai mărturisit sora Denisei Răducu.

Care au fost ultimele cuvinte ale Denisei Răducu

Adelina nu poate uita momentul în care Denisa Răducu i-a murit în brațe. Artista și-a dat ultima suflare rostindu-i numele surorii ei, iar acea amintire este încă vie în sufletul Adelinei. Aceasta a luat parte la suferința Denisei și i-a fost alături neîncetat.

„Știam că va muri, și atunci, o văzusem cum se simte, știam cât suferă și cum suferă. A murit rostindu-mi numele.

Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire? Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind `Ade`?’, a mărturisit Adelina, sora Denisei Răducu.