Salarii de peste 1.000 de euro la Lidl. Posturile pentru care se fac angajări și pentru care nu ai nevoie de studii superioare

1182

Se fac angajări la Lidl, iar salariile oferite sunt cât se poate de generoase. De asemenea, candidații nu au nevoie nici de studii superioare.

Lidl face angajări și oferă salarii generoase. Totodată, cei interesați nu au nevoie nici de experiență profesională. Ce venituri poți încasa dacă te angajezi și ce alte avantaje oferă retailerul?

Ce salarii oferă Lidl angajaților săi
Lidl este unul dintre cei mai apreciați retaileri din România.

Aici, ofertele sunt extrem de atractive. De asemenea, numeroase produse au prețuri excepționale în timpul săptămânii și chiar și în weekend.

Cei interesați de un nou loc de muncă însă, trebuie să știe că se fac angajări aici. Lidl oferă salarii destul de generoase, iar mai mult posturi au fost scoase la concurs. Vânzătorii care vor să muncească cu normă întreagă pot ajunge să câștige chiar și peste 1.000 de euro.

Conform anunțului făcut de cei de la Lidl, se fac angajări în București, Timișoara, dar și Iași. În ceea ce privește salariul oferit, este vorba despre venituri brute lunare de 6.150 de lei.

Și în Oradea, Bacău, dar și în Făgăraș se fac angajări. Aici, veniturile brute sunt ceva mai mici, dar totuși generoase. Vorbim despre suma de 5.700 de lei pe lună. Ce alte salarii mai oferă Lidl?

Locul de muncă pentru care poți încasa un salariu brut de aproape 9.000 de lei
Un manager adjunct al magazinului din București ajunge la un venit mediu brut de 8.790 de lei.

Trebuie menționat faptul că în venitul acesta se încadrează salariul brut, tichetele de masă, bonusurile, dar și primele ori sporurile oferite.

Pentru un astfel de post e nevoie însă de experiență de cel puțin doi ani. De asemenea, se cer studii medii. Iar pentru coordonarea echipei magazinului e nevoie de minimul 6 luni de experiență observăm în anunț.

Și în Săcele din județul Brașov salariile sunt generase. Aici, un manager adjunct primește 8.300 de lei brut.

De cealaltă parte, un responsabil de tură din același oraș ajunge la 7.100 de lei brut. Și aici însă e nevoie de un an de experiență cel puțin, dar și de studii medii finalizate.

Și vânzătorii de la Lidl sunt plătiți destul de bine. Spre exemplu, un vânzător din Roman, Făgăraș, Bacău, sau Câmpulung moldovenesc ori Oradea ajunge la un salariu brut lunar de 5.700 de lei, arată economica.net.

În ceea ce privește studiile, cei interesați de acest pot nu au nevoie decât de absolvirea gimnaziului.

În București, Iași sau Timișoara, salariile sunt și mai mari pentru vânzători. Cei cu normă întreagă ajung la 6.150 de lei pe lună.