S-A LĂUDAT PESTE TOT CĂ ARE O RELAȚIE BUNĂ CU FIICA CEA MARE, DAR ACUM CARMINA I-A TRANSMIS PUBLIC CEL MAI DUR MESAJ POSIBIL

342

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu și-a aniversat recent ziua de naștere.

Cu această ocazie, a postat un mesaj neașteptat pe contul de socializare, dedicat special tatălui ei.

„Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours (n.r.:

De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta)”, a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.

Prietenii virtuali au reacționat imediat și au încurajat-o. ”Rămâi puternică, minunato ???”, ”Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți nedormite, febră, primii dințișori, grădinița , scoala, nevoi… etc.

Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine… mama ta… restul e apă de ploaie ??”,

”Păcat!… Tot respectul pentru mămica ta!!! ?”, ”Superbi????. Eu am crescut fără ambii asa ca te inteleg perfect.

Capul sus @carminaaaat”, sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.

În urmă cu ceva timp, Carmina a acordat un interviu, alături de mama sa în care a contrazis faptul că tatăl său, Liviu Vârciu este unul implicat şi afectuos faţă de ea.

Din contră, adolescenta a declarat că este deranjată de afirmaţiile vedetei care susţine că situaţia este una roz.

Mai mult decât atât ea a subliniat că nici măcar nu ştie cum ar putea să îl descrie pe Liviu, în rol de tată, căci nu a petrecut suficient timp alături de el încât să îţi poată da seama ce fel de om este.

“În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece.

În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul.”

“Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată.

El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face.

Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este.”