S-a înregistrat al treilea deces în urma exploziei de la Crevedia. Cine este persoana care s-a stins noaptea trecută

238

Veștile triste nu continuă să se oprească în ceea ce privește incendiul care a avut loc la Crevedia sâmbăta trecută. O altă victimă care a fost internată în spital și-a găsit sfârșitul noaptea trecută, potrivit declarațiilor făcute în urmă cu puțin timp de către autorități.

Decesul acestui bărbat marchează un moment trist în această tragedie devastatoare. Împreună cu ceilalți doi oameni care și-au pierdut deja viața în explozii, bilanțul total al victimelor a ajuns acum la trei.

Comunitatea este zguduită de durere și tristețe în fața acestei situații fără margini, iar întreaga țară împărtășește suferința și compasiunea față de familiile afectate.

Al treilea deces în urma exploziilor de la Crevedia

Bărbatul de 63 de ani, rănit grav în exploziile care au zguduit stația GPL din Crevedia, și-a pierdut viața la Spitalul Floreasca. Cu arsuri devastatoare pe 90% din suprafața corpului, șansele lui de supraviețuire erau extrem de mici.

Medicii și personalul spitalului au depus eforturi eroice pentru a-l salva, însă rănile sale grave s-au dovedit a fi prea mult pentru a putea fi înfrânte.

„În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei”, au transmis reprezentanții Spitalului de Urgențe București.

Starea victimelor de după explozia din Crevedia

Printre cei afectați grav de explozie se numără patru pacienți aflați în stare critică. Unul dintre aceștia se află într-un spital din Milano, Italia, unde echipa medicală depune toate eforturile pentru a-i asigura tratamentul de care are nevoie.

Cei trei pacienți rămași pe teritoriul României sunt intubați și ventilați mecanic, luptând pentru a-și reveni în urma rănilor suferite. Doi dintre ei sunt tratați cu dedicare la Spitalul Universitar de Urgență Floreasca, în timp ce al treilea se află în grija specialiștilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni.

„Starea pacienţilor critici care sunt internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti este stabilă, dar acest lucru nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat, având în vedere că au peste 90% suprafaţă corporală arsă”, a declarat miercuri ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Printre tragicele povești care au ieșit la suprafață în urma acestui dezastru se numără cea a soților Florica și Ionel B. Sâmbătă, 26 august, explozia puternică a stației GPL a schimbat irevocabil cursul vieții lor. Florica, soția, a fost grav rănită, suferind arsuri pe 96% din suprafața corpului său.

Imaginea suferinței sale a marcat profund pe toți cei care au aflat despre acest tragic eveniment. Soțul, Ionel, a suferit și el o lovitură teribilă – când a văzut-o într-o astfel de agonie, a suferit un infarct.