S-A AFLAT! VEDETA, devastată după divorțul de Pepe. Abia acum a spus TOTUL

2348

Fosta soție a cântărețului a povestit pentru Antena Star cum a decurs perioada de după divorțul de Pepe. Raluca Pastramă a trecut prin momente grele, iar efectele și-au pus amprenta asupra fizicului său.

Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe. Cei doi și-au spus adio în urmă cu câteva luni, iar acum Raluca a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă.

Aceasta a trecut cu greu peste separarea de cel care i-a fost partener în ultimii ani, iar efecte și-au pus amprenta și pe fizicul său.

Vedeta a mărturisit că s-a simțit foarte rău în acea perioadă, în contextul în care inițial divorțul ar fi trebuit să fie unul discret și amiabil. Se pare că lucrurile au luat altă întorsătură și puternic afectată, Raluca a slăbit enorm în ultimele luni.

Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Raluca Pastramă are acum o căsnicie cum mulți și-ar dori și o familie frumoasă, însă unele zvonuri au contrazis că lucrurile între ea și soțul eu ar merge bine. Așadar, conform informațiilor apărute, se pare că cei doi s-ar fi despărțit. Însă, ipoteza nu a rămas la stadiul de zvon, deoarece vedeta a dat un răspuns și a spus ce se întâmplă, de fapt, în familia ei.

Raluca Pastramă a vorbit despre zvonul care a anunțat despărțirea de soțul ei

Cei doi sunt căsătoriți și au părut mai fericiți ca niciodată, însă se pare că zvonurile și gurile rele vorbesc și în cazul vedetelor, unde nici nu se pune problema de despărțire. După ce s-a aflat că Raluca și Ibrahim s-ar fi despărțit, vedeta nu a lăsat informația necomentată, astfel că a oferit imediat replică și a vorbit despre ea și soțul ei.

Se pare că Raluca și Ibrahim sunt mai fericiți ca niciodată și nici nu se pune problema de despărțire, astfel că a închis gurile rele și a contrazis tot ce s-a spus până acum. Vedeta a spus că în orice familie există și perioade mai grele, însă trec împreună peste acestea și nu există nicio despărțire. Mai mult, a spus că cei care au lansat aceste zvonuri sunt oameni care nu au alte ocupații.

”Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă.”, a spus Raluca Pastramă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Vedeta și Ibrahim făceau gesturi tandre în public în trecut

Raluca Pastramă și Ibrahim erau tot mai îndrăgostiți, astfel că au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în vara anului 2022, în timp ce își arătau afecțiunea unul față de celălalt. Cei doi s-au ținut de mână și au râs împreună, semn că lucrurile mergeau din ce în ce mai bine. Se pare că acest lucru se întâmplă și acum, deoarece zvonurile despărțirii au fost false.