Rona Hartner, primul concert după ce s-a vindecat din nou de cancer. Unde cântă și ce onorariu are: ”Poate fi negociat!”

264

Marea noastră artistă Rona Hartner (50 de ani) a reînceput seria concertelor, după ce a învins din nou boala. Solista a vorbit despre noile proiecte muzicale și despre lupta dură dusă cu nemilosul cancer.

Rona Hartner revine pe scenă: ”Va fi primul meu concert din noua mea viață”

Rona Hartner și-a uimit fanii, când a anunțat că a învins din nou boala și că, după o pauză de aproape trei luni, revine pe scenă.

Rona Hartner revine pe scenă: ”Va fi primul meu concert din noua mea viață”
Rona Hartner și-a uimit fanii, când a anunțat că a învins din nou boala și că, după o pauză de aproape trei luni, revine pe scenă.

Primul spectacol îl va susține pe 20 octombrie, într-un castel din Franța, țară în care locuiește de 25 de ani. Prețul unui bilet de intrare costă 25 de euro.

Rona Hartner, primul concert după ce s-a vindecat din nou de cancer. Unde cântă și ce onorariu are: ”Poate fi negociat!”
Ne-a dezvăluit, în același interviu, și onorariul pe care îl are, alături de trupă, atât în recitalurile din Franța, unde locuiește, dar și din România, țara natală.

”E o mare minune să revin pe scenă, mi-a revenit spectaculos și vocea. Tocmai ce m-am întors de la niște evaluări medicale, totul e în regulă acum. Sunt ca orice om normal, mă simt binecuvântată de Dumnezeu.

Eu și trupa mea vom cânta, pe 20 octombrie, la domeniile Chateau Tour St. Honore 83- La Londe, un castel din Franța, am mai fost acolo, la un concert, pe 6 iulie, anul acesta, când eram foarte bolnavă. Credeam că acela va fi ultimul recital din viața mea. Am cântat atunci cu atâta forță, am zis că, dacă mor, în acea zi, măcar să mor pe scenă.

Nu aveam deloc suflu, dar aveam forță de la Dumnezeu. Iar acum, iată, este practic primul concert din noua mea viață, de când am fost scoasă din groapă. Lumea nu își poate imagina prin ce am trecut. Mă întorc cu proiectul meu, ”Eternity”, de muzică religioasă.”, a declarat Rona Hartner.

Ce onorariu are artista, alături de trupa ei: ”Nu este atât de scump”

Rona Hartner cântă, pe scenă, alături de trupa ei, formată, adesea, și din 12 muzicieni. Susține că onorariul lor, ca artiști, la un concert, nu este mai mare decât al altora, indiferent că susțin un show în România sau în Franța, adaptându-și tarifele la prețul locului:

”Noi avem o formulă compactă, cu care cântăm în castele, în sudul Franței, avem prețuri normale, orice poate fi negociat, nu este atât de scump, de exagerat. Avem cam 12 instrumentiști, avem și o formulă pentru simfonic, acolo sunt însă alte sume.

Să nu credeți că în România percepem un preț mai mare, decât al unui artist local și nici în Franța. Ne adaptăm la loc, putem trece de la un onorariu de 7.000 de euro, la 50.000 de euro, în componență foarte mare. Avem formule pentru toate gusturile și pentru toate posibilitățile.

Ne dorim să cântăm, avem mentalitate de artiști de jazz, ne adaptăm și la locuri mai mici”, s-a mai confesat Rona Hartner.

Rona Hartner a învins din nou cancerul. Ce diagnostic dur primise de la medici, în urmă cu trei luni
Rona ne dezvăluia, în urmă cu trei luni, diagnosticul dur. Nu s-a speriat și a pornit din nou la lupta cu boala, la 4 ani de la primele probleme de sănătate:

”Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm, fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile.

Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă”.