Romică Țociu, mărturisiri surprinzătoare despre relația cu Cornel Palade. Ce s-a întâmplat între cei doi

669

Cei doi actori de comedie, Romică Țociu și Cornel Palade, sunt foarte apreciați în România pentru activitatea lor de pe scenă. De-a lungul anilor, aceștia au colaborat și au reușit să aducă zâmbetul pe buzele publicului..

În ultima perioadă, au circulat diverse zvonuri cu privire la o posibilă despărțire între cei doi.

Romică Țociu, despre separarea de Cornel Palade

În ultimii ani, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai jucat împreună pe scenă, ceea ce a stârnit speculații despre o eventuală despărțire a celor doi actori de comedie.

Cu toate acestea, la o ediție specială de Paște a unei emisiuni TV, cei doi au apărut împreună și au prezentat un scurt număr de comedie.

Apoi, au discutat despre relația lor de prietenie veche de peste 30 de ani, iar Romică Țociu i-a mărturisit lui Palade că fără ajutorul acestuia, ar fi fost „un nimeni”

„Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”, i-a spus Romică Țociu lui Cornel Palade.

„După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”, a mai spus Țociu despre colegul său.

Ce prețuri cere Romică Țociu pentru evenimente

Cei doi actori, Țociu și Palade, au colaborat împreună pe scenă timp de peste trei decenii, și cu toate că nu au mai fost văzuți împreună recent, au o legătură strânsă.

Într-un interviu, Romică Țociu a dezvăluit cât cere pentru aparițiile sale la evenimente, precizând că tariful său este de 3.000 de euro pe oră, dar că sunt și situații în care nu acceptă plata pentru a fi prezent în public. El a subliniat importanța recunoștinței față de persoanele care te-au ajutat în viață

„Nu luăm 3.000 de euro pe două ore, luăm 3.000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuie uitați.

Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de nici unele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii.

Cum era să cer bani unor oameni care te ajută? Unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani”, a declarat Romică Țociu.