Roman uimit de ce a primit la micul dejun intr-un hotel din Bulgaria

3055

În plin sezon estival, un turist a rămas surprins de ceea ce a primit de mâncare la micul dejun, într-un restaurant din Bulgaria.

Românul a postat fotografia pe un grup de Facebook destinat iubitorilor de vacanțe, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

În această perioadă a anului, mulți români fie își fac planuri de vacanță, fie au plecat în destinațiile apreciate de majoritatea turiștilor din întreaga lume.

În timp ce unii preferă litoralul românesc pentru a petrece câteva zile de relaxare, există și un număr semnificativ de turiști care doresc să exploreze vecinătatea, inclusiv Bulgaria, datorită facilităților și prețurilor accesibile.

În ciuda așteptărilor mari, un turist român a ales să plece în concediu în Bulgaria, însă întreaga experiență i-a lăsat un gust „amar”.

Ce a primit un român la micul dejun, într-un restaurant din Bulgaria

Românul a avut parte de o surpriză în momentul în care a mers să ia micul dejun. Deși hotelul respectiv include servicii all-inclusive, prima masă a dimineții nu a fost atât de bogată și „generoasă”.

În imaginea respectivă, turistul a arătat tuturor cu ce a fost așteptat la micul dejun: roșii, castraveți, șuncă, brânză, măsline și fursecuri, cam atât a primit de mâncare la un restaurant din Bulgaria.

În comparație cu opțiunile de la alte hoteluri din Bulgaria, selecția a fost una sub standarde și indecvată pentru un restaurant cu pretenții.

Un alt român, care a stat în acel hotel din Bulgaria, nu a fost în totalitate mulțumit de serviciile pe care le-a găsit.

„Am stat și noi o noapte acum o săptămână, cam vechi și vizibil uzat mobilierul, nici curățenia nu e chiar ok”, a scris românul la postarea respectivă de pe Forum Grecia.