Roman concediat din Marea Britanie pentru un raspuns sincer despre diferenta dintre romani si englezi

3901

Un roman a fost concediat pentru sinceritate

Valentin Stoian, un tanar roman care munceste in Marea Britanie, a fost concediat dupa ce a raspuns sincer la intrebarea patronului sau despre diferenta dintre romani si englezi.

In mod amuzant, tanarul a postat intreaga poveste pe Facebook, in care a descris raspunsul dat patronului si faptul ca a fost concediat la finalul programului.

„Un englez m-a întrebat ieri care-i diferența între un Englez si un Român și de ce există antipatia asta între noi și ei, iar eu am fost sincer si i-am răspuns

Tanarul a raspuns ca romanii sunt mai muncitori, mai buni la pat, mai seriosi, mai frumosi, mai hoti, mai sinceri, mai iubitori, mai umblam cu femeile lor, mai furam, mai venim si nu mai plecam.

Patronul a parut sa aprobe ce a spus Valentin, dar la finalul programului i-a anuntat ca trebuie sa isi caute un alt job incepand de luni.

A zâmbit și a părut să aprobe ce am zis. Ca după ora 5, când am terminat programul, să mă anunțe că pot sa-mi caut alt job de luni”, a scris Valentin pe Facebook.

Valentin, românul care lucrează în Anglia, a primit multe comentarii pe pagina personală de Facebook, tânărul fiind uimit de reacția pe care au avut-o oamenii la postarea sa. Mai mult, tânărul a mărturisit că a fost sunat de jurnaliștii de la BBC care i-au cerut un interviu.

Reactia internautilor

Postarea lui Valentin a starnit amuzamentul si incurajarea internautilor, care i-au transmis mesaje de sustinere si apreciere pentru demnitatea sa.

Unul dintre internauti i-a dat un sfat de a trata rasistii frustrati si aroganti cu demnitate si fruntea sus, iar altul l-a asigurat ca va gasi un job mai bun si va fi respectat pentru ceea ce stie sa faca.

Concluzia

In concluzie, aceasta poveste amuzanta a lui Valentin Stoian ne arata ca sinceritatea poate avea consecinte neasteptate si ca trebuie sa fim precauti in a raspunde la intrebarile delicate.

Cu toate acestea, trebuie sa ne pastram demnitatea si sa nu ne lasam intimidati de atitudinea rasistilor sau arogantilor.