Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai, înmormântați în aceeași zi

828

Roberta Marina Dragomir, fata ucisă de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai a fost condusă pe ultimul drum. Tânăra s-a stins chiar sub ochii vărului său.

Familia este sfâșiată de durere si cere să se facă dreptate. Tot marți, a fost înmormântat și colegul ei de facultate Sebastian Andrei Olariu, ucis tot de Vlad Pascu, în același accident.

Între timp ies la iveala tot mai multe erori în legatură cu noaptea tragediei, dar și dosare șterse pe numele șoferului vinovat, Vlad Pascu.

Durere în familiile celor doi studenți omorâți de un tânăr de 19 ani care a condus drogat pe litoral, în Constanța.

Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu, cei doi tineri uciși de Vlad Pascu, un șofer de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a spulberat un grup de tineri care mergeau pe marginea drumului între Vama Veche și 2 Mai, au fost conduși pe ultimul drum.

Cei doi foști studenți la Facultatea de Geografie din Universitatea București au fost înmormântați în aceeași zi, dar în cimitire diferite.

Roberta a fsot îngropată într-un cimitir din Măgurele. Sebastian a fost înmormântat într-un cimitir din orașul Pantelimon. Colegii lui Sebi au venit să-l conducă pe ultimul drum, îmbrăcați în alb toți. Printre lacrimi, aceștia acuză autoritățile că nu își fac datoria pentru a evita astfel de tragedii.

Tatal fetei ucise lanseaza acuzatii dure la adresa parintilor șoferului drogat. Barbatul sustine ca familia acestuia incearca sa musamalizeze cazul prin diferite parghii.

Tatăl lui Sebastian cere să se facă dreptate și șoferul ucigaș să plătească pentru moartea tinerilor.

”Vreau sa le spun sa treaca prin ce am trecut eu. Este cea mai mare durere posibila. Ii va darama, baiatul meu e mort, ei isi pot vedea baiatul, pe al meu nu mi-l aduce nimeni inapoi.

Poliția în țara noastră nu-și face datoria și n-o să-și facă datoria nicioadata ca sunt niște polițiști corupti. Nu m-a contactat nimeni. Acum 2 zile mi-am ridicat baiatul a fost ingrozitor.

Mi-au aratat baiatul sfasiat la IML. Nu am dormit de 3 zile. Vreau sa duc pana la capat, sa îmi îngrop baiatul si dupa sper ca s-a auzit tot efortul nostru, cand ne plangeam copiii am vrut sa se auda. Înca ne mor copiii si cred ca o sa mai moara. Nu se face nimic”, a spus tatăl lui Sebastian.