Regina operațiilor estetice și-a expus trupul pe plaja din Melbourne

869

Se spune despre ea că este o păpușă Barbie în variantă umană, ba chiar s-a autointitulat ca fiind regina operațiilor estetice, și este foarte mândră de rezultatele intervențiilor la care a fost supusă. Așa că nu e de mirare că Tara Jayne adoră să meargă des la plajă.

Tara Jayne McConachy, australianca în vârstă de 33 de ani, fostă asistentă medicală, recunoaște sincer că este obsedată de operațiile estetice.

Potrivit Mirror, ea a cheltuit peste 110.000 lire pentru a-și îmbunătăți corpul de-a lungul anilor.

Săptămâna trecută, Tara Jayne a atras toate privrile celor aflați pe plaja din Port Melbourne, acolo unde bruneta a ieșit să se relaxeze.

Fosta asistentă, care a suferit cinci măriri de sâni și șase operații la nas, precum și nenumărate injecții cu Botox și filler pe buze și pe față, a purtat un costum de baie minuscul înflorat, în timp ce se plimba în sus și în jos pe plajă, lăsând la vedere implanturile fesiere și sânii de asemenea măriți cu ajutorul implanturilor mamare.

Obsedată de operații estetice și de participarea la reality show-uri tv
Anul trecut, Tara Jayne McConachy a apărut în serialul documentar australian „Mirror Mirror”, care urmărește un grup de persoane dependnte de operațiile estetic.

În timpul show-lui, Tara s-a descris ca fiind o „păpușă Barbie cu ediție limitată îmbunătățită” și a insistat să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a avea sâni mai mari.

De asemenea, ea a apărut și în reality show-ul american „Botched”, acolo unde a încercat să-i convingă pe chirurgii esteticieni Paul Nassif și Terry Dubrow mărească sânii, atât de mult cât își dorea ea, dar a fost refuzată, explicândui-se că ar trebui să câștige 5% din greutatea ei corporală pentru a se califica pentru operație.

Vedeta TV a avut anterior implanturi mamare mult mai mari, dar le-a scos pentru că îi provocau dureri de spate.

Însă dorința de a avea sâni mai mari a rămas: „M-am gândit să fac o operație plastică pentru a avea sâni mai mari, acesta va fi factorul wow și exact ceea de ce am nevoie”.

Dar a rămas dezamăgită când medicii au spus că greutatea ei era „periculos de mică” de 45 kg, făcând-o mult prea slabă pentru a purta implanturi mai mari.

Dar Dr Nassif și Dr Dubrow au refuzat să o opereze și i-au explicat că ar trebui să câștige 5% din greutatea ei corporală pentru a se califica pentru operație.

„Sunt foarte îngrijorat de bunăstarea generală a Tarei”, a spus Dr. Nassif. „Nu doar în ceea ce privește intervenția chirurgicală, dar ea chiar trebuie să fie sănătoasă atât fizic, cât și mental.

„Cred că în zilele noastre, este foarte important pentru o femeie să poată exprima felul în care simte și să exprime totul despre frumusețe”, a spus ea pentru The Morning Show anul trecut.

„Chirurgia plastică este modul în care fac asta și asta mă face fericit. Îmi dă încrederea de a fi cea mai bună versiune a mea.