Recunoști fetița ștrengăreață din imagine? Acum este o vedetă consacrată. ”Zâmbetul rămâne același”

206

Recunoști fetița ștrengăreață din imagine? Acum este o vedetă consacrată. ”Zâmbetul rămâne același”

Una dintre cele mai populare cântărețe din România a postat pe o rețea de socializare fotografii de când era mică.

Acum în vârsta de 52 de ani, Niculina Stoican avea același zâmbet cuceritor și când era o copilă, așa cum se poate vedea din imaginile postate pe rețeaua de socializare.

Alături de poza de colecție, Niculina Stoican a postat următorul comentariu: ”Dacă zâmbetul rămâne același,sufletul își păstrează candoarea

Voi ce credeți?”

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite artiste de folclor din zona Mehedinți. Este fiica celebrei interprete de muzică populară Angelica Stoican, despre care a vorbit în trecut la un post de televiziune.

Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei.

Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință”, a declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că a lucrat o perioadă în Grecia. Aceasta a explicat și cu ce anume s-a ocupat la acea vreme.

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite artiste de folclor din zona Mehedinți. Este fiica celebrei interprete de muzică populară Angelica Stoican. De asemenea, Niculina Stoican este cunoscută și ca jurat la emisiunea ”Vedeta popularră”, moderată de Iuliana Tudor la TVR.

Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican este căsătorită cu Vasile Stănescu, împreună cu care are un băiat, Vlad.

În urmă cu ani, Niculina Stoican alucrat pentru o perioadă în Grecia. Artista a fost babysitter.

Din trecutul Niculinei Stoican. ”Mi-a fost atât de greu și am fost foarte marcată”

”Am plecat în Grecia pentru că, după căsătorie, ne-am dorit să facem bănuți și să ne împlinim visele. Mi-a fost atât de greu și am fost foarte marcată.

Ani la rând după ce m-am întors acasă, când visam noaptea că sunt în Grecia, mă trezeam plângând și abia reușeam să mă liniștesc. Ne-a fost extrem de greu amândurora”, a mărturisit Niculina Stoican