Reacția lui Smiley după ce a văzut filmul „Teambuilding”

398

Filmul „Teambuiding” a stârnit numeroase controverse, la scurt timp după lansare. În timp ce unii l-au criticat, alții au recunoscut că au râs foarte mult la scenele din film și că este una dintre cele mai bune pelicule românești. Smiley a avut și el o primă reacție.

Artistul a recunoscut că nu a putut să meargă la cinema la film, din cauza programului extrem de încărcat, dar și pentru faptul că micuța Josephine nu prea le permite părinților să plece de acasă, aceștia stând în permanență cu ea. „Am văzut Teambuilding, pot să spun că am căzut de pe canapea de râs. Din păcate, nu am reușit să ajung la cinema pentru că e mai complicat pentru noi să plecăm seara în doi de acasă la cinema, din cauza fetiței care nu ne lasă. Nu știu ce are lumea cu filmul ăsta, dar mie, unul, pot să spun că chiar mi-a plăcut! Am râs foarte tare și mă bucur că a avut un asemenea succes”, a declarat Smiley, într-un interviu acordat pentru Click.

Reacția lui Pavel Bartoș după lansarea filmului Pavel Bartoș a avut prima reacție cu privire la cei care au criticat filmul „Teambuilding”, produs de BRomania și Micutzu. Actorul lansează și el, pe 3 februarie, „Ramon”, un film comercial ce se anunță a fi spectaculos.

Au fost și critici la adresa Teambuilding, așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele astea acum! Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă în limba română, să plângă, vrea să suspine. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc! Felicitări celor din Teambuliding, din Mirciulică, din Romina VTM și ce filme s-au mai lansat acum. Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema asta e cel mai important. Dar e adevărat că de aici se vor cerne. Se va vedea cine are valoare și cine nu. E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai proastă revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru Click!