Ramona Bădescu, mamă de fetiță. Actrița este în culmea fericirii

1758

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute femei din țară.

Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mamă, dar mai are planuri în acest sens. Își dorește să mai aibă și o fetiță, chiar dacă a trecut de 50 de ani.

Ramona Bădescu mai vrea copii

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe la nivel internațional. Deși a avut mereu tot ce și-a dorit din punct de vedere material, a devenit o femeie cu adevărat împlinită când și-a întemeiat o familie.

Este într-o relație de câțiva ani buni cu un înstărit om de afaceri și de aproape trei ani i s-a îndeplinit și cel mai mare vis pe care îl avea: acela de a deveni mamă.

Cunoscuta actriță a primit vestea cea mare în mod neașteptat, la 50 de ani, chiar atunci când se pregătea de o fertilizare in vitro.

Actrița spune că și-ar fi dorit mult să aibă o fetiță, dar Dumnezeu i-a dat un băiețel minunat. Deși nu mai are speranță, și-ar dori să mai devină mamă încă o dată și să aibă o pereche, așa cum a fost și ea cu fratele ei.

“Mi-aș fi dorit fetiță, dar nu știu dacă…Dumnezeu mi-a dat o dată un noroc enorm, imens, nu știu dacă mi-l va reda. Dacă mi-l va da…

Doamne, aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată, cum am crescut și eu cu fratele meu, doi copii în familie. Mă rog la Dumnezeu ce mi-a dat să aibă grijă.

Să îi dea noroc, să îi dea soartă bună și să îmi dea o noră bună.”, a spus Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Întrebată dacă nu are regrete că a devenit mamă atât de târziu, actrița a adăugat: „Niciodată să nu te gândești la ce puteai face, mai bine la ce faci și ce vei face. Oricum nu poți da timpul înapoi. Eu nici nu vreau. La 30 de ani am făcut ce am făcut și am făcut bine.

Eu nu cred că există o vârstă la care trebuie să devii mamă. Da, la 20, 30 de ani, ai mai multă putere și entuziasm, iar la 50 ai mai multă experiență. Poate ai și reușit să te realizezi și așa ai mai mult timp cu copilul”.

Pot sa spun ca l-am asteptat o viata intreaga pe iubitul meu si pe tatal copilului meu, dar este singurul barbat care putea sa fie tatal copilului meu!

Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiti impreuna si ne traim acest moment atat de minunat cu discretie si cu eleganta, pentru ca este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

De ce nu vorbește Ramona corect limba română

Sunt deja celebre glumele făcute pe seama celebrei actrițe Ramona Bădescu, având în vedere că aceasta nu reușește să vorbească perfect corect limba română. Nu de puține ori s-a întâmplat ca actrița să stâlcească anumite cuvinte românești, motiv pentru care a fost taxată destul de dur.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ramona Bădescu a explicat că nu a uitat limba maternă, dar îi este mai ușor să se exprime în italiană.

Având în vedere faptul că locuiește de mai bine de 30 de ani în Italia și are acolo o carieră care o obligă să vorbească perfect, să aibă o dicție impecabilă.

Speră că de acum se va descurca mai bine, pentru că locuiește mai mult în România și cu fiul ei vorbește mult în română, pentru că i se pare normal ca acesta să își cunoască originile.

“Sper să nu mai greșesc. Acum stau și mai mult în România și sper să îmi însușesc din ce în ce mai mult cuvintele, care câteodată se mai uită, dar le am în suflet. Nu le uit, sufletul este acolo, este plin de cuvintele mele în limba română.”, a spus Ramona Bădescu.