Putea să-i fie tată! Care este, de fapt, diferența de vârstă dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui de la America Express 2023 de la Antena 1

271

Cătălin Scărlătescu (50 de ani) și Doina Teodoru (33 de ani) par să fie o echipă de temut, atât în competiția America Express de la Antena 1, dar și în viața de personală. Puțini sunt cei care știu care este diferența de vârstă dintre cei doi.

Se poate spune că în dragoste este permis orice, chiar dacă asta înseamnă o diferență destul de mare de vârstă dintre ce doi parteneri. Este și cazul lui Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Celebrul chef și partenera lui par să se completeze perfect, chiar dacă între ei este o diferență de 17 ani, care, aparent, îi unește și mai mult. Cei doi au acceptat să participe la America Express, competiție în care se vor descoperi așa cum nu credeau.

America Express reprezintă una dintre cele mai interesante provocări din viața lor socială, dar și din viața de cuplu. Scărlătescu și Doina Teodoru au spus ”da” unei aventuri care le va schimba viața, însă rămâne de văzut dacă în bine sau în rău.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au temut pentru viața lor

Pe lângă momentele difuzate la Antena 1, America Express este mult mai mult de atât. Situațiile neprevăzute, necunoscutul și adrenalin fac din competiție o adevărată aventură. La una dintre probe, Doina și Cătălin au crezut că ceva rău urmează să li se întâmple.

Cei doi au cerut unui șofer să îi ajute să ajungă la destinație, locul despre care îi spusese de la bun început unde se află. Panica a intervenit în momentul în care șoferul a mers într-o altă direcție decât cea stabilită, fapt ce i-a îngrijorat pe cei doi.

La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb și trecem într-un alt lan mai mare. Ne duce în câmp… Frățioare, unde ne duc ăștia? Măcelaria era în spate, să vezi ce ne căsăpește…”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu și Doina Teodoru au fost dați de gol în privința căsătoriei

Deși, oficial sunt împreună de doar câteva luni, Doina și Scărlătescu au o legătură din ce în ce mai strânsă. Chiar dacă în fața camerelor de luat vederi par timizi și aleg să-și ascundă afecțiunea, cei doi au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice și își doresc ca pe viitor să rămână un cuplu.

Acest lucru a fost demonstrat și de o afirmație a unui alt concurent de la America Express. În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu a făcut vreun anunț legat de o posibilă căsătorie, Ovidiu Buta, colegul lor din acest sezon a stârnit dileme în rândul publicului într-un moment în care a menționat că Doina Teodoru ar fi soția lui Cătălin Scărlătescu.

Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă”, a spus Ovidiu Buta în timpul emisiunii de la Antena 1.

Afirmația a fost una neașteptată pentru cei de acasă, însă părerile sunt împărțite. Mulți sunt de părere că a fost o greșeală de exprimare pentru a sugera apropierea celor doi. Însă, alții cred că ar fi posibil ca cei doi să fie căsătoriți în secret. Vom vedea însă dacă îndrăgitul cuplu e trădat și de alte gesturi, pe parcursul competiției.