Primele imagini oficiale cu Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă. Cum a fost surprins cel mai surprinzător cuplu din showbiz

1072

Primele imagini oficiale cu Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă.

Cei doi îndrăgostiţi au apărut în premiră împreună, în România, la premiera filmului Libertate, de la Sala Palatului, iar fețele lor radiau de fericire.

După film, au luat unh Uber şi s-au deplasat mai întâi în Berceni, apoi au coborât undeva pe Mihai Bravu. Tot ţinându-se de mână, cei doi s-au retras către blocul unde-i aștepta apartamentul, cuibușorul de nebunii!

Valeriu Gheorghiță a devenit celebru în timpul pandemiei de Coronavirus. Atunci, el a fost numit, de către Klaus Iohannis, coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19.

Este medic primar infecționist și are gradul de colonel, mai nou, director al spitalului SRI. Valeriu Gheorghiță a divorțat de soția sa, Cristina, în mare secret.

Aceștia erau împreună de mai bine de 20 de ani și nimeni nu se aștepta la destrămarea mariajului. Cristina Gheorghiță este de profesie medic specializat în recuperare, medicină fizică și balneologie. Cei doi s-au cunoscut pe când erau la facultate şi au înpreună doi copii.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine:

Partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a transmis, la acea vreme, Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a făcut o declarație complet neașteptată pe Instagram. Actrița, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheoghiță, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Mesajul nu i-a fost adresat partenerului ei, ci fratelui său, Petru, dar nici Valeriu Gheorghiță nu a fost uitat. Monica Bîrlădeanu a spus despre fratele ei că este „cel mai mișto om”, adăugând mențiunea „până de curând”, semn că noul iubit nu dezamăgește.

„Am zis să nu mai aștept până la cina de ziua lui să ne pozăm și să-l postez, că se întâmplă mai pe seară… Așa că las aici câteva momente mai recente cu iubitul meu frate, omul cel mai mișto pe care îl cunosc (până de curând, ha:)): devotat, loial, talentat si cu o sensibilitate tare faină.

Am crescut împreună, am trecut prin adolescență, ne-am mutat la București împreună, apoi am traversat epoci și ere diferite în viața fiecăruia. Dar ne-am avut unul pe altul și eu una, am înțeles și prin el, ce valoroasă e familia.

La mulți ani, Petru! Îți urez aici ce ți-am scris si asta noapte la 12,(cu un mic update): să fii un soț bun și înțelept, un om de cuvânt, drept si generos si un tată minunat (work in progress:)) Love youuuu!!! Your sis”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.