Primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de „cea mai bună prietenă”. Familia, îngenunchiată de durere

2786

Iată primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de „cea mai bună prietenă”, la Mangalia. Familia este îngenunchiată de durere!

Primele imagini de la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de „cea mai bună prietenă”
Familia și prietenii Alinei o însoțesc în tăcere pe ultimul drum, plini de tristețe și durere profundă.

O atmosferă de adio și regrete plutește în aer, în timp ce oamenii își iau rămas bun de la cea care a fost o tânără promițătoare și iubită.

Alina, un suflet plin de viață, a fost luată prea devreme dintre noi, într-un mod atât de tragic și neașteptat. „Prietena ei cea mai bună”, Loredana, o persoană în care avea încredere și cu care împărțea momente de bucurie și confidențe, a devenit autorul acestui act de groază, adăugând o notă înfricoșătoare întregului eveniment.

Familia, îngenunchiată de durere
Oamenii se adună în curtea familiei Alinei pentru a-și lua adio și a-i arăta respectul și dragostea Alinei. Copiii țin cu delicatețe fotografii în mânuțele lor, amintindu-și de momentele frumoase petrecute împreună.

Colegii de școală, vecinii și chiar necunoscuți care au simțit durerea familiei se alătură acestei întruniri pline de emoții, dornici să ofere un ultim omagiu celei dispărute în mod tragic.

Slujba de înmormântare este condusă de un sobor de șase preoți, aducând o notă de speranță și rugăciune în acest moment tulburător. În timp ce sicriul Alinei este așezat cu grijă, întrebările se rotesc în mințile tuturor celor prezenți.

„De ce?”, o întrebare fără răspuns clar în acest moment. De ce a trebuit să se întâmple tocmai Alinei? De ce la o vârstă atât de tânără și vulnerabilă? De ce a fost trădată de cineva în care avea încredere?

Îmbrăcată în rochie de mireasă, semn al unui viitor plin de promisiuni și speranțe, Alina este acum așezată în casa părinților ei din satul Buda, comuna Oșești. Un loc care acum adăpostește doar amintirile ei și lacrimile celor care o iubeau.

Ce glumă sinistră făcea Alina înainte de a fi ucisă de cea mai bună prietenă

Sergiu, iubitul Alinei, a povestit că aceasta făcea glume sinistre chiar înainte de a fi ucisă de prietena ei din copilărie, Loredana. Tânăra i-a spus iubitului ei că, în cazul în care se întâmplă ceva cu ea să știe că are bani strânși pentru sicriu.

Alina Ciobanu își dorea să dea de permis de conducere și chiar i-a spus iubitului ei că dacă va lua examenul cu brio, va fi prima din familia ei cu permis de conducere. Din păcate, Alina nu a mai apucat să-și vadă visul implinit, fiind ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie.

„Mai făcea aşa glume, zicea . Dar aşa, în glumă. Şi îi ziceam Şi zicea, „e, aşa în glumă. De vreo două ori mi-a zis. De permis, tot aşa, trebuia 2.000 de lei şi voia să aibă ea banii, să nu ceară de la nimeni. Era sufletul meu!„, a povestit Sergiu, iubitul Alinei.

Loredana a fost reținută de autorități și arestată preventiv pentru 30 de zile. Tânăra de 18 ani și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum a ajuns să comită această faptă oribilă.

Mama Loredanei și-a văzut fiica în spatele gratiilor, iar aceasta ar fi profund afectată de situație. Când și-a văzut mama, Loredana ar fi izbucnit în lacrimi.

‘A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o iert… Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…’, a declarat mama Loredanei Atănăsoaie, conform Antena 3