Primele imagini cu fetița Marei Bănică! Ce nume rar a ales pentru micuță! A mai fost purtat de o celebră româncă

851

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Jurnalista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar cele două au venit deja acasă. Vedeta a publicat primele imagini cu micuța și nu a ezitat deloc să le-o prezinte fanilor.

Mara Bănică și-a adus fetița acasă

Mara Bănică trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de cei doi copii ai ei. Pe 1 februarie a devenit și mămică de fată. Are un copil sănătos, de 3 kilograme, care pe 4 februarie deja a ajuns acasă la familie, alături de mămica sa. Soțul Marei a fost cel care le-a luat de la maternitate, plin de emoții și fericire.

Mara Bănică a publicat deja primele imagini cu micuța pe rețelele de socializare, unde aceasta apare dormind în pătuțul ei. Spre deosebire de alte vedete, care nu arată chipul copiilor până când aceștia cresc, Mara a fost foarte mândră să le-o prezinte fanilor pe micuță.

Cu toate că a rămas însărcinată acum la 45 de ani, totul s-a terminat cu bine. Nu a fost deloc o sarcină ușoară, dar jurnalista a reușit să aducă pe lume o fetiță sănătoasă. Conform filmuletului postat pe contul ei de socialuzare, Mara pare să fie și ea într-o stare bună.

Mara a mărturisit că prima seară acasă a fost una frumoasă, dar extrem de stresantă. Jurnalista spune că nu a dormit deloc de grijă, dar și pentru că avea o stare ciudată din cauza anesteziei.

E cumințică! Aseară a fost prima zi de adaptare. Nu am dormit deloc toată noaptea de grijă. Încerc să-mi revin după anestezie. Ieri, am ieșit din spital cu ea, iar după-amiază am fost să o declarăm. O cheamă Donca Maria. Am fost cu soțul meu s-o declar. Mi-am dorit mult să am o fetiță cu numele Donca, încă de la primul copil. Eu și pe Dima îl strigam Donca când era în burtică! Nu am știut că e băiețel că nu stătea să vedem sexul. Am crezut până la șapte luni că e fetiță și că o va chema Donca” , a povestit Mara Bănică, pentru click.ro.

Numele rar ales Mara Bănica pentru fetița ei! A mai fost purtat de o celebră româncă

Surpriza a fost și mai mare, căci vedeta TV a ales un nume rar, dar și special pentru copilă. I-a dat numele de Donca Maria, după regretata soră a lui Serghei Mizil, care s-a stins din viață în octombrie 2021, în urma unor probleme de sănătate, care nu au fost făcute publice.

Despre Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil, se știe că a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu.

Se pare că a avut o perioadă destul de lungă în care a încercat să facă un copil cu soțul ei, iar minunea s-a întâmplat, în cele din urmă.

Eu trebuia să îmi fac analizele de sânge pentru a afla dacă sunt sau nu însărcinată, la o anumită dată. Vreau să vă spun din start că eu și soțul meu încercam deja de un an să facem un copil, așa că în fiecare lună intram în emoțiile așteptării. N-am rezistat să aștept cele două săptămâni, așa că, mai devreme cu 7 zile am fost la analize, fără să spun nimănui.

Rezultatul a venit după câteva ore. De bucurie, am sărit cu telefonul pe care avem rezultatul pozitiv afișat în brațe la soțul meu, care nu înțelegea despre ce este vorba. Am avut nevoie de vreo 5 minute să îmi revin și să-i spun la modul coerent. Ne-am bucurat enorm, vă dați seama, mai ales că este un copil extrem, extrem de dorit”, a povestit Mara Bănică.

Cine este sotul Marei Bănică

Mara Bănică se bucură enorm datorită energiei pozitive pe care soțul său i-o oferă. Aceasta a mărturisit că nu s-a certat niciodată cu acest bărbat important din viața sa.

Relația cu soțul meu este minunată. De când ne-am cunoscut, am devenit o familie din prima zi. El e foarte încântat de faptul că o să devină tată. Vedem fetița la ecograf și e foarte fericit, zici că a făcut-o el cu el, este copie unu la unu, dar fetele seamănă cu tații. Nu ne-am supărat niciodată, suntem absolut la fel și în majoritatea timpului râdem. Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme și mă ajută foarte mult. În primul rând e ajutorul acesta moral și în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară”, a spus ea.

Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a mai spus ea.