Premoniția Alinei în fața iubitului, înainte de a fi ucisă: ”Dacă o să mor, să iei sicriu din banii mei”

2119

Iubitul Alinei dezvăluie, la câteva zile după crima de la Mangalia, care a fost premoniția terifiantă a tinerei cu puțin timp înainte de drama de pe litoral.

Premoniția Alinei, fata ucisă la Mangalia, spusă prietenului său: ”Iub, dacă mor, să iei sicriu din banii mei”.

Alina, fata ucisă la Mangalia de cea mai bună prietenă, și-a prevestit sfârșitul. Sergiu, iubitul tinerei de 18 ani, dezvăluie, la câteva zile după crimă, care a fost premoniția terifiantă a partenerei sale.

Premoniția Alinei, fata ucisă la Mangalia, spusă prietenului său: ”Iub, dacă mor, să iei sicriu din banii mei”

Familia, colegii și apropiații Alinei, fata ucisă în weekend la Mangalia de către Loredana, colega de cameră, trec prin clipe cumplite. Joi, tânăra de 18 ani a fost condusă pe ultimul drum în satul natal din județul Vaslui.

Dărâmat este și iubitul Alinei. Cei doi formau un cuplu foarte unit și, peste un, după ce termina Alina ar fi terminat liceul, plănuiau să se căsătorească și să meargă la facultate.

Sergiu face o serie de declarații care arată faptul că, fără să vrea, Alina și-a anticipat sfârșitul. Fata avea o premoniție în legătură cu un lucru rău care i s-ar putea întâmpla.

Recent, băiatul a oferit o declarație care arată că tânăra a avut o premoniție macabră. ”Mai făcea aşa glume, că iub, dacă să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei.

De permis, tot aşa, trebuie 2 mii de lei și să aibă, să nu ceară de la nimeni. Dacă dau și iau o să fiu prima din familie. Era sufletul meu”, spune, răpus de durere, Sergiu.

Loredana i-a făcut viața un calvar Alinei
La începutul acestei săptămâni, mama Loredanei afirma despre fiica sa că nu este o fire violentă. Ea mai spunea că între aceasta și Alina există o relație veche de prietenie.

În realitate, declarațiile ulterioare vin să o contrazică. Inițial, mătușile Alinei au dezvăluit că aceasta era agresată constant de așa-zisa prietenă și colegă de cameră. Acum, și Sergiu, iubitul fetei ucise vine să confirme afirmațiile rudelor.

Băiatul descrie cum au decurs ultimele conversații cu suspecta de crimă. Aceasta încerca să-l mintă că Alina îl înșeală.

”Zicea că se ceartă de la orice, tot se ia de dânsa. Începuse să îmi dea mesaje Loredana că se culcă cu alţii. Eu îi ziceam termină cu prietenia asta.

Ea a zis o ştiu: O ştiu de la grădiniţă, am împărţit o bucată de pâine împreună”, spune băiatul, citat de Observator News.