Pavel Bartoș, de nerecunoscut. Cum a reușit să slăbească atât de mult

784

Cel mai îndrăgit prezentator de televiziune dar şi actor de la teatrul Odeon, Pavel Bartoş este total schimbat pe micile ecrane în promourile de Crăciun ale Pro TV ului.

Ce s-a întâmplat şi cum a putut slăbi atât de mult într-un timp atât de scurt.

Prezentator al emisiunilor “Masked Singer România”, dar şi “Românii au talent”, pe care o veţi vedea anul viitor, dar şi actor la teatrul Odeon, Pavel Bartoş apare într-o nouă „prezentare” în filmuleţele speciale realizate pentru sărbători de Pro TV.

Pavel Bartoş (46 de ani) a povestit de ce a recurs la această schimbare spectaculoasă. A slăbit vizibil în ultimele luni, ajungând de nerecunoscut.

“Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm.”, a declarat celebrul prezentator.

Actorul merge cât poate de des la sală pentru a se antrena și a publica imagini de acolo pe rețelele sociale

“Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc.

În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, ne-a mai spus, în exclusivitate, îndrăgitul actor şi prezentator de televiziune.

«Am mai multă grijă la ceea ce mănânc»
Actorul nu are probleme de sănătate şi nici nu vrea să dea mai multe kilograme jos însă va face în continare sport.

Cei care îl urmăresc pe reţelele de socializare au putut observa deja că merge la sală foarte des, atunci când probabil are timp liber.

De asemenea, atunci când îi permite programul, face plimbări dese prin oraş cu bicicleta împreună cu fiica lui, Rita. Mişcarea în aer liber îi face bine lui Pavel Bartoş, astfel că probabil îl veţi mai vedea pe reţelele de socializare în fotografii sau în filmulte în diverse ipostaze de acest fel.

Momentan telespectatorii se bucură de ultimele ediţii din “Masked Singer România” de la Pro TV unde îl mai pot vedea pe vechiul Pavel Bartoş până pe 9 decembrie. După care, la anul, la “Românii au talent” îl veţi vedea într-o nouă prezentare, aşa cum probabil o să-l vedeţi şi în noile lui filme sau piese de teatru.

Pavel Bartoș este căsătorit și are trei fete

Pavel Bartoș a vorbit despre viața și familia sa într-un interviu. Actorul și prezentatorul de televiziune a povestit amănunte din relația cu soția sa, Anca, împreună cu care are trei fiice. Actorul a afirmat că soția sa are meritul de a fi reușit să țină familia unită.

”Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional.

Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă. Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!”, a declarat acesta.