Oana Zăvoranu vrea să-i ia locul lui Iohannis: „Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024.”

204

Oana Zăvoranu vrea să-i ia locul lui Klauss Iohannis și să devină președintele României. Bruneta a făcut anunțul pe contul său de Instagram, unde susține că fanii săi îi cer mereu să candideze.

Nu este vorba despre o glumă”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina de socializare.

Una dintre întrebările puse de fani a fost: „Care crezi că ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla pentru România?

Oana Zăvoranu: „Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!

De asemenea, tot pe pagina ei de Instagram, Oana Zăvoranu a precizat și că își dorește să lanseze o carte, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât am crede, anume în această toamna.

Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul asta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.