OANA ZĂVORANU RECUNOAȘTE DIVORȚUL DE ALEX ASHRAF! „SĂ VINĂ PRETENDENȚII!”

298

La scurtă vreme după ce s-a aflat că Oana Zăvoranu este, din nou, singură și disponibilă, brunetă a confirmat că Alex Ashraf a ieșit din viața sa. Mai mult decât atât, „Querida” a anunțat și că îi caută „înlocuitor” celui cu care și-a împărțit ultimul deceniu.

Pe data de 27 septembrie, CANCAN.RO a deconspirat ruptura dintre celebra actriță și iubitul mai tinerel, a venit și confirmarea. După toate încercările de a ascunde carențele relației, și-a asumat ruptura, spunând:

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina ei de socializare.

Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf pentru amantă

Vreme de cinci ani, Pepe și Oana Zăvoranu au fost soț și soție, dar „Querida” a ales să de despartă de el. Astfel, în anul 2011, marcau divorțul anului.

La vremea aceea, artistul acuza că a fost părăsit pentru alt bărbat și înșelat de iubirea lui. Acum, în 2023, mulți spun că situația s-a întors, comic, în defavoarea vedetei.

La doi ani de când s-a despărțit de primul ei soț, l-a cunoscut pe Alex Ashraf, cu care a stat până de curând. În anul 2016, au devenit chiar soț și soție, în septembrie. Aceeași lună care avea să le marcheze și despărțirea, la o distanță de 7 ani.

După mai bine de doi ani în care s-au simțit nereguli în familia lor, s-au auzit multe povești despre amanta bărbatului de 35 de ani, chiar despre scandaluri care ar fi avut loc între cele două femei ale triunghiului amoros. Oricât a încercat actrița să nu se ajungă la despărțire, a fost inevitabil!

Potrivit surselor Alex Ashraf a părăsit căminul conjugal și nu s-a dus oriunde, ci chiar la amanta sa. Aceeași femeie pentru care a călcat pe bec. Cea pentru care a „îngropat” tot ce a făcut artista pentru el.

Tensiunile acumulate și-au cam spus cuvântul asupra celor doi, mai ales că în ultima perioadă ar fi fost protagoniștii unui scandal monstru. Oana Zăvoranu ar fi avut un conflict verbal cu presupusă amantă a lui Alex Ashraf, și-au aruncat vorbe grele, injurii și amenințări, în miez de noapte, pe străzile din Capitală.

Femeia care și-ar fi băgat ”coada” în căsnicia lor nu a stat cu mâinile în sân și ar fi adoptat aceeași atitudine ca a soției furioase. Conflictul din triunghiul amoros a degenerat rapid, iar trecătorii care au asistat la ”spectacol” au fost nevoiți să sune la 112.

Cum și-a salvat, de fapt, Oana Zăvoranu relația cu Alex Asharaf

Ca să scape de tot stresul din ultima perioadă, cei doi soți au decis să plece de pe meleagurile românești și să petreacă timp de calitate împreună, departe de tot ceea ce le-ar putea afecta liniștea.

Recent, ca să închidă gurile cârcotașilor, Oana Zăvoranu a făcut ”dovada” că relația cu soțul ei este încă vie. Ca să fie sigură că informația ajunge unde trebuie și la cine trebuie, Oana a publicat o fotografie pe Facebook, în dreptul căreia a scris un mesaj sugestiv.

”Noi doi cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut, trecem și vom trece peste toate obstacolele vieții… pentru că așa a decis EL. Vă iubim tare de tot. Oana și Alex.”, a scris Oana