Oana Roman, ajutor nesperat în scandalul cu fostul soț. Cătălin Botezatu l-a făcut praf pe Marius Elisei: „Ăștia sunt bărbații noștri”

886

Oana Roman are parte de susținerea lui Cătălin Botezatu în scandalul cu fostul soț. Ce sfat i-a dat prietenei lui în legătură cu situația în care se află.

Oana Roman ajutor nesperat in scandalul cu fostul sot Catalin Botezatu la facut praf pe Marius Elisei Astia sunt barbatii nostri
Cătălin Botezatu i-a luat apărarea Oanei Roman în scandalul cu fostul soț

Cătălin Botezatu a decis să o susțină pe Oana Roman în scandalul reaprins recent cu fostul său soț. Celebrul creator de modă este de părere că Marius Elisei nu procedează corect când vine vorba despre mama fetiței sale.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei

De câteva zile, scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei s-a reaprins după ce bărbatul și-a refăcut viața și s-a afișat cu noua iubită. Ce a deranjat-o pe vedetă este faptul că, din punctul său de vedere, el se folosește de copilul lor pentru a se răzbuna.

Acum, fiica fostului premier a primit susținere din partea bunului său prieten, Cătălin Botezatu. Celebrul designer a mărturisit că își imaginează prin ce trece acum și că îi este greu să-i dea un sfat, dar este convins că ea știe deja care este cea mai bună decizie.

„O cunosc pe Oana Român de când era foarte tânără, pe la 14 sau 15 ani. Așa că mi-e și ușor și greu să vorbesc despre ceea ce trăiește ea în ultima vreme. Știu foarte bine, inclusiv din propria experiență, cât de greu trebuie să-i fie în această perioadă.

Și mai știu și cât e de greu să te implici în viața altuia și să-i oferi un sfat. Sau o idee, că poate cuvântul sfat ar putea deranja pe unul sau pe altul”, a declarat Cătălin Botezatu

„Ea nu merită”
Totuși, i-a sugerat Oanei Roman că cel mai bine ar fi să de uitării ceea ce a considerat cândva a fi frumos, pentru că în prezent au mai rămas doar amintirile, iar ea este o femeie care ar putea oricând să fie fericită cu altcineva.

„Oana e o femeie cultă, educată și de multe ori autoeducată, care a cunoscut și frumusețea, dar și răutatea vieții. Ea nu merită să mai stea într-o poveste care i s-a părut foarte frumoasă la un moment dat, dar din care în prezent pare să nu mai fi rămas prea multe.

Ori, în asemenea cazuri, trebuie să fii puternic și să-și oferi șansa unui nou început. Oana e tânără și deșteaptă ca să-și ofere șansa unui nou capitol. Ea poate fi cu oricine altcineva. Nu trebuie să se teamă de nou și să fie la fel de puternică așa cum o știu eu și o știu și mulți alți prieteni din anturajul ei”, a completat Cătălin Botezatu.

Ce a spus despre Marius Elisei

Și dacă pe Oana Roman a lăudat-o, despre Marius Elisei a sugerat că îi lipsește curajul și că ar fi trebuit să fie mândru că are alături o femeie precum mama fiicei sale. „Bărbații români din ziua de azi mi se par lași. În loc să te mândrești că ai alături o femeie puternică, inteligenta și încă în putere, tu preferi să bați în retragere. Dar ăștia sunt bărbații noștri, în marea lor majoritate, din ziua de azi.

Bat în retragere! Se tem deo relație cu o femeie mai deșteaptă ca ei! Așa că, deși știu că nu e bine să te implici în chestiuni delicate, iar Oana e una dintre prietenele mele de suflet, îi spun direct că poate ar fi mai bine să se detașeze și să accepte că ar trebui să deschidă un capitol nou în viața sa!”, a adăugat Cătălin Botezatu.